Hmm...da nisi zaboravio instalirati drivere od grafičke?
Cijeli komopjuter mi se usporio, a neznam uopće zašto, tek sam instalira XP i još par programa koji su potrebni(Mozzila Firefox, MSN..) i sve je sporo... Najgore mi je scrollanje u browserima... Sad neznam dali je to do softa ili harda....
Ima li kakvih prijedloga?
Je li to možda što imam i vistu na drugoj particiji?
Hmm...da nisi zaboravio instalirati drivere od grafičke?
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Izvorno postao Ch3lawy
Hmm, možda, a nisam zna da se tribaValjda imam CD, a možeš li ti naći drivere ako namam CD? Grafička je ATI Radeon 9550
odi u device manager i pogledaj koji ti je hardware pod žutim upitnikom.Izvorno postao a.k.
a gdje naći drivere za grafičku. pa najvjerojatnije na www.ati.com, šta ti misliš?
Zadnji uredio .andro. : 24-09-2006 u 12:33
1. ja nisam Majka Tereza ili Caritas da pomažem kad se netko sjeti, ako mogu ja ću ti pomoć i bez da me explicitno napominješ. Ovo sve što ti je pod upitnikom znači da treba drivere. A tu ti mogu pomoć Moskovljanin Sergej Brin i Lari Pejdž iz Mičigena, osnivači jedne malo poznate tražilice, www.google.comIzvorno postao a.k.
2. brzina interneta ti je jako mala jer moraš skinut nove drivere.
3. ako je to onaj siemensov modem za ADSL iz T-Comovog paketa, nema još drivera.
Je iz t-coma. A di su ti driveri?Izvorno postao zerobravo
Evo scrollanje ide normalno sada, driveri instalirani...
A brzina interneta se isto vratila, sada je sve normalno...
Evo opet nešto brzina interneta zeza. skida mi file 20kbps, to je premalo.
Ima li kakva pomoć?![]()
Prije nego što te zerobravo ubije jer je izgleda ustao na lijevu nogunazovi 0800 9000, to ti je tcomova služba za korisnike. Sva tehnička pitanja glede interneta upućuješ njima.
Al dobro ti je rekao da se probaš malo osamostaliti, uvijek će ti ljudi rado pomoći, ali nije okej da ti se treba reći di se mogu naći driveri za grafičku i slično![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Bookmarks