moze li mi netko tocno nabrojati koje sve promjene u sw daje vodafone brand (k750 vipme komplet)
moze li mi netko tocno nabrojati koje sve promjene u sw daje vodafone brand (k750 vipme komplet)
pozdrav svima... mene isto to zanima, naime sutra idem u vip uzeti K750i i odmah sam ga namjeravao u planinsku odnijet na flash sa zadnjim firmwareom koji nije brandiran...![]()
mislim da se to nemoze, mislim da po zakonu moraju staviti brandirani sw
Koliko ja znam u ElektroMagicu vam stave čisti software besplatno dok je mob pod garancijom... Tako da se ne bih previše zabrinjavao oko tog Vodafone softa kada će vam EM staviti čisti soft, pod garancijom.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
mislio sam i ja da se nemre, ali eto... vidim pa vam javim!
ovo nisam znao . jer ti treba neka izlika da ti stave normalni soft ?Izvorno postao DJ DeVelox
Iskreno nisam nikad probao jer nisam u Zagrebu, ali koliko ja znam odeš tamo i kažeš im da ti ga flashaju sa čistim softwareom i to je to... Mislim da ne trebaju nikakve izlike... Ako je netko već nosio na flashanje neka kaže kako je bilo, ali koliko ja znam to se može bez problema. Tako su barem meni rekli...Izvorno postao Router
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks