Izvorno postao Djuka
Pa što si prije radio? Flash, flex?
Je li puno ispada, meni na nekom starom mobitelu kad bi ispa, nije se kamera tila upaliti, tek kasnije...
Ima li netko slično iskustvo sa kamerom? Prilikom uključivanja na trenutak se pojavi i onda isključi i vrati ekran na početni?
Zahvaljujem na svakom odgovoru i savjetu.
Đuka
Izvorno postao Djuka
Pa što si prije radio? Flash, flex?
Je li puno ispada, meni na nekom starom mobitelu kad bi ispa, nije se kamera tila upaliti, tek kasnije...
Ako imas garanciju, nosi na servis, nek se oni zahebavaju sa njim..
Ako nemas, stavi neki novi MP u njeg, i pogledaj dal ce onda radit... ako ne radi, onda ti je to hardwareska greska...
Izvorno postao prpic
A hardwaresku teško da će popraviti na servisu besplatno uz garanciju...
zasto ne??Izvorno postao a.k.
meni je oslo u mobu nesto za punjenje baterije, to je hardwareska greska, i popravili su mi...
Izvorno postao prpic
Ali njemu će 100% reći da to ne spada pod garanciju, nego da je on tko na što radio s njim...
Bilo bi dobro da proba sa novim softom.
Ali prvo obavezno napraviti backup da garancija još vridi, ako ne upali sa softom.
Ako ti je pod garancijom nosi ga na servis jer je to softwerska greška i moraju ti popraviti i da je hardwerska isto ti moraju popraviti osim u slučaju da je do kvara došlo padom ili nestručnim otvaranjem, daklem ako nije prčkano po njemu nosi ga u servis a ako te servis ne zanima samo promijeni soft! Malo pročitaj threadove o flashanju i probaj a ako ti ne ide pitaj!Izvorno postao Djuka
Izvorno postao fliponja
Ovo je pametno.
Samo me još zanima jeli ti to bilo otkad si kupio mobitel, ili je došlo samo? Neki pad ili...
Pa vo ovako:
Mobitel je od kćerke. Bila je na koncertu Prljavog kazališta i padala je kiša. Najprije joj nije radio mikrofon, a proradio je drugi dan, valjda kad se je osušio, ali onda je primjetila to sa kamerom. Navodno da nije strašno pokisao. A radi reprodukcija snimljenog, slika i video zapisa. Kaže takođe da joj nije pao, a i ne primjetim oštećenja od pada. Softver za sada nisam dirao i mislim da ću ga najvjerojatnije prvo poslati u servis.
Hvala svima koji su pokušali pomoći.
Đuka
Bookmarks