može ako si preko flash backupa napravio. Ako si išao na READ i iščitao flash (napravio backup) onda preko WRITE opcije vračaš backup nazad!Izvorno postao Aless
![]()
Samo udri![]()
helou!
sam nov u motorola moding sceni, pa zelim namjestiti Yuetov MP.
No "problem" je jer bi zelio ako ne buda sta u redu nazad namjestiti originalan Vodafonov software (zbok garancije), sad me zanima ako je mozno vratiti originalan software???
Napravio sam full backup sa FlashBackupom3,samo ne znam ako se moze onaj backup namjestiti nazad, ima li tko izkustva???
LP
može ako si preko flash backupa napravio. Ako si išao na READ i iščitao flash (napravio backup) onda preko WRITE opcije vračaš backup nazad!Izvorno postao Aless
![]()
Samo udri![]()
Da, sa novim FlashBackupom 3.0.053 sam napravio backup, oznacio sam na motorolu v360
-oznacio backup format SHX
-select all (sve od CG1 do CG18 tih CGja ima 7komada)
-oznacio cut empty bytes at end of codegroups
i dao Read Data
sad imam SHX fajl velicine 65.512KB, da li je to kompletan software ili bi moglo biti vecji fajl????
onda samo u Write dam taj SHX fajl pa mi vraca originalan software???
a Yuetov MP mozem namjestiti isto u FlashBackupu????
Thanx za odgovore
točno tako. mogao si napraviti i backup u fb3 formatu, pa ti je file puno manje veličine.Izvorno postao Aless
Napravi to i onda si miran. sve si do sad dobro napravio.
jel ga netko probao vratit natrag?
= Citat =:Izvorno postao Inovator
Code:Originally Posted by bad_ri evo probao sam novog yuet-a. lijepo izgleda, super aplikacije, ali meni se mobitel resetira s tim softwareom. sad upravo vracam originalni backupiran novim f&b-om. nadam se da ce upaliti!Koliko sam skužio samo ovo!Code:evo vratio sam 'stari' soft na mob. mislio sam da ce flash&backup napraviti backup svega (i skinova), ali nije. naime kad sam odlucio preko yueta staviti stari soft backupiran flash&backupom mislio sam da od yueta nece ostati ni traga, ali stvari su se malo promijenile. naime, soft se vratio na staro, flex koji se pokazuje je yuet. totalno sam zbunjen, ali bitna stvar je da sam ustvari dobio zanimljivu kombinaciju - mob mi se ne resetira kao kad je gore sam yuet, a od yueta su mi ostali skinovi, ikone, soundovi (kojih je sreca u mp-u 1.5 malo) i java aplikacije (koje u originalnom flexu nisam imao). ostale su mi i yuetove konfiguracije za flip close operation. mislio sam da ce se backupom moba snimiti kompletno stanje originalnog telefona, ali ni ovako nije lose ispalo. sve u svemu cini mi se da sam imao dosta srece ovaj put.![]()
Mozes li uploudat backup originalnog softa
ja sam probao na L6. stvar radiIzvorno postao Inovator
radi full backup iako je u fb3 formatu. ja probao na L6 u .shx i .fb3. kažem, meni radiIzvorno postao fliponja
Da radi,samo meni nije htelo vratiti originalnog backupa s FlashBackupom3, pa sam pokusao s RSD Llite2.6 pa je islo.
sa Flashbackupom mi je kad je nalagao ispisao neki error 84 ali nesto slicno?! nezman zasto?
a flashanje sa Yuetom je islo bez problema s FlashBackupom.
Bookmarks