Izvorno postao
Inovator
jel ga netko probao vratit natrag?
= Citat =:
Code:
Originally Posted by bad_ri
evo probao sam novog yuet-a. lijepo izgleda, super aplikacije, ali meni se mobitel resetira s tim softwareom. sad upravo vracam originalni backupiran novim f&b-om. nadam se da ce upaliti!
Code:
evo vratio sam 'stari' soft na mob. mislio sam da ce flash&backup napraviti backup svega (i skinova), ali nije. naime kad sam odlucio preko yueta staviti stari soft backupiran flash&backupom mislio sam da od yueta nece ostati ni traga, ali stvari su se malo promijenile. naime, soft se vratio na staro, flex koji se pokazuje je yuet. totalno sam zbunjen, ali bitna stvar je da sam ustvari dobio zanimljivu kombinaciju - mob mi se ne resetira kao kad je gore sam yuet, a od yueta su mi ostali skinovi, ikone, soundovi (kojih je sreca u mp-u 1.5 malo) i java aplikacije (koje u originalnom flexu nisam imao). ostale su mi i yuetove konfiguracije za flip close operation. mislio sam da ce se backupom moba snimiti kompletno stanje originalnog telefona, ali ni ovako nije lose ispalo. sve u svemu cini mi se da sam imao dosta srece ovaj put.
Koliko sam skužio samo ovo!
Bookmarks