Izvorno postao gog
znamo kako kotira kod nas
katastrofalno
Izvorno postao gog
znamo kako kotira kod nas
katastrofalno
Zanimljiva statistika.A šta ćemo tko god da nam dođe na vlast bit će nam isto.Izvorno postao gog
Ovo je najćešče razgibavanje radnika u HR kada dobije plaću![]()
ovo sa sudstvom me najvise impresioniralo...joj sada bi malo prostacio, ali nije mjesto grrr
...ma cijela je zemlja u k****... hebeš ovu državu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nije drzava kriva vec ova gamad koja vlada njome, a uzrok su oni koji su ih izabrali i koji im (si) dozvoljavaju svasta.
dobar grah daleko se čuje
Ma lako kriviti druge!!
Sve smo mi krivi jer se ponašamo kao ovce.
Daj pastiru gdje ima trave i nije nas briga
što vukovi kolju na drugoj strani stada!!
Mi smo krivi jer znamo samo kukati a ništa ne poduzimamo.
"ja sam glasao" nije dovoljno!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Što ti misliš da bi trebalo poduzeti? Krvava revolucija ili nešto drugo?
Jbg stari a za koga više glasat. Tko god od ovih starih "komunjara" dođe na vlast bit će nam isto.Prvo se nakradu jedni ,a kad dođu novi opet isto sranje.Izvorno postao KaKaV NeReD
Dobro su mi rekli jedni poslovni partneri iz Njemačke...Tek kad budemo mi u 50-im možda se nešto promjeni.Jer dok su god ovi stari jebivjetri na vlasti tu nema kruha.
Da, to baš i mene zanima. Što Vuki misliš da treba poduzeti?Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sve je to zacarani krug,ko i dodje normalan na vlast cim osjeti moc i lovu postaje nenormalan.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikakva revolucija, nikakva krv. Gradanski neposluh je rjesenje.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Definiraj...Izvorno postao rospaya
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kao prvo ne puno pametovati je se saborski sastanci hrane baš tim!Izvorno postao whiteboy
Osnovno je recimo ukazati prvo na greške i propuste koji se događaju oko nas a to znači pisati mjesnome odboru , sudjelovati i raspravljati o svojoj četvrti!
Trebam dalje pisati??? Ili me treba ismijavati?? WB tražiš savjet?
Ako več otvaramo raspravu daj da ide u pravome tonu a ne da sve svedemo na sarkazam!
George Eliot
Mislim da te nitko ne ismijava. Ja osobno iz ovoga što si ti naveo ne vidim nikakve koristi, kakvi su se sve puno krupniji skandali povlačili po novinama, televiziji, radiju i internetu da bi par tjedana ili dana kasnije pali u zaborav i nikome ništa.
Kako da se čovjek ne osjće bespomočno kada vidi i proživljava toliku količinu nepravde i samovolje koja nas svakodnevno okružuje?
Pa zar tebe ne zanima kako če teći infrastruktura u tvome kvartu za budučnost?? Zar nije važno početi od svoga praga??Izvorno postao gog
AHH ma ne vrijedi raspravljati!
JA osobno ponekada svratim u mjesnu (mogu i ostali osim penzionera)da vidim šta ima na oglasnoj ploči, a i sastanak otvoreni mi nije stran jer ipak me brine tko tamo šta radi zašto i kako.
A za neke šminkere po novima me zabole ..
George Eliot
Je si li uspio što promijeniti svojim postupcima?Izvorno postao Vuki
Ne glasuj, prosvjeduj, koristi sve moguce i dostupne civilne metode zalbe i prigovora na vladajucu garnituru.Izvorno postao whiteboy
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nakon trećeš živčanog pomiri se sa činjenicom da nikome nije stalo, povuci se u osamu i čuvaj ovce do kraja životaIzvorno postao rospaya
![]()
Cek, jos mi treba koja godina za to, stvari mi se jos uvijek cine promjenjivimIzvorno postao gog
![]()
www.gadgethive.com
Nitko te ne ismijava, nije bio sarkazam, nego me iskreno zanimalo kako ti to misliš izvesti.Izvorno postao Vuki
No sad se ja pitam dal si ti ozbiljan kad vidim ovaj tvoj plan... Mislim, imaš dovoljno godina da ti bude jasno da od toga ništa. Utopija je za djecu.
A smatram i da je moje (a vjerujem i svačije) vrijeme daleko vrijednije od trošenja na borbu s vjetrenjačama. Imam pametnijeg posla nego pisati nekom debelom masnom liku koji sjedi u mjesnom odbrou i cijele dane ždere janjetinu, što je kap u moru masti kojom se podmazuju najbeznačajniji poslovi. O pravim stvarima ne treba niti trošiti riječi.
Ljudi moji, daleko smo mi od skandinavije, gdje je u interesu države i njenih službenika da ti sve naprave što poželiš na najbezbolniji mogući način.
Zapravo jesam (jesmo) zakrpalo se par ulica koje nisu ni mislili raditi. Takođe postavilo se dosta znakova po ulicama moga kvarta, napravilo dosta sigurnih parkirališnih mjesta i dječijih igrališta, a i iscrtana je horizontalna signalizacija koja je i zaboravljena da postoji!Izvorno postao gog
A šta ste vi učinili-izborili za svoj kvart?? Ajmo se sada prepucavat ko dječica
EDIT:napravljeni novi rubnjaci po raskrižjima za invalidne osobe u kolicima!!!
George Eliot
U mom kvartu se to konstantno radi, sreduju se igralista, cisti se suma, krpaju se ceste i slicno. Ne brine me to, nego ono na nacionalnom nivou.Izvorno postao Vuki
www.gadgethive.com
Zato što se za za "sitne" stvari u ovoj državi mora netko boriti!Izvorno postao rospaya
George Eliot
jebe se saborcima oni su si osigurali dobre penzije samo time sto su 2.5god. grijeli guzicama fotelje
Bookmarks