uuuuuuuu, to izaslo...
pa nist mi ne javlja kad uđem u nju
Ali i meni je winamp bolji
23 Mb??
pa ne vrijedi toliko![]()
ja iskreno više volim winamp pa ko voli nek izvoli... http://www.softpedia.com/progDownloa...load_locations
A KAJ SAD TI GLEDAS�
uuuuuuuu, to izaslo...
pa nist mi ne javlja kad uđem u nju
Ali i meni je winamp bolji
23 Mb??
pa ne vrijedi toliko![]()
Nije ti ništ javljalo zato jer tek sutra službeno izlaziIzvorno postao prpic
Ne možeš instalirat zato jer su sad počeli u microsoftu zabranjivat instalacije svih njihovih proizvoda na kopirke windowsa ja više niš ne skidam s njihove stranice jer ništ ne mogu instalirat
There are no shortcuts in evolution.
šteta a kad tad ce stici neka verzija šta zaobilazi tu zaštitu
Ma radi, ja sam ga instalirao a evo i copy/paste postupka kako sam to napravio:
There is a WGA check on installation, but there are several workarounds. Here is one that i found myself and worked very good:
---------------------------------
WGA workaround: WinRAR needed!
-Extract installer (mpsetup.exe)
-run wmp11.exe in folder (not setup_wm.exe)
-restart your pc,
-run three other exe's in extracted folder (not setup_wm.exe)
Instalirao sam i mislim da nije loše...
meni nije htio tako instalirati, sve napravim i pokrenem ga i izbaci mi porukuIzvorno postao observer
kao da file wmplayer.exe ima verziju 11.0.5358.4826 a verzija 10.0.0.3646 je bila očekivana i da ga trebam reinstalirat
E da, a zatim resetiraj komp i onda pokreni one druge .exe tri datoteke osim navedene setup datoteke. I onda bi tebalo raditi.
I meni je tako bilo.
to sam i napravio i opet ništa
paaa po skrinovima nije lošše, ali ipak više volim stari Winamp 2.8![]()
Ne znam što da ti kažem. Evo kako sam ja to napravio redom:
S RAR-om sam raspakirao mpsetup.exe, zatim sam pokrenuo wmp11.exe i po završetku mu je izbacio poruku kao i tebi.
Zatim sam restartao komp, pokrenuo redom umdf.exe, wmdbexport.exe i wmfdist11.exe i nakon toga mi je radilo (ili sam napravio još jedan restart neznam). Ako ti niti nakon toga ne bude radio probaj još jednom potom pokrenuti opet wmp11.exe onako iz zezancije možda proradi.
Sretno!
I koja je razlika između 10 i 11-estice
Ja ne vjerujem da ima velike razlike i dal mi netko može objasnit kaj znači genuine(tak se nekak piše) Windowsi
znaci, originalan.. autentican. drugim rjecima, nemoze se instalirat wmp 11 jer windowsi nisu originalni
kad neko skuzi kak prevarit i uspjesno isntalirat wmp11 nek javi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Znači vi koji ste to uspjeli imate original windowse?
Dal ja nekaj mogu napravit da imam "original" Windowse?
mozes.
odi u neki pc shop i kupi original windowse![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hvala na odgovoruIzvorno postao flOorKilla
![]()
ima još kakvih pametnih ideja
nema ništa na službenim stranicama microsofta o ovome...pa mislim da nije final verzija.Izvorno postao flOorKilla
ako nađem da je, skinem probam jer ima original WIN, pa javim kakav je.
doči če crack 100% sam se traba strpit...Izvorno postao flOorKilla
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
i hope so!!Izvorno postao Ifrit
Ne trebaš originalne windowse nego samo cd-key koji nije raširen po internetu jer oni ažuriraju te podatke.
Nemam original win i uspio sam instalirati player na način kako sam to i naveo. Upravo sam zato i opisao način jer je to treutno jedini da se zaobiđe zaštita.
Što se tiče windowsa ja namjerno koristim piratske professional jer sam kupio uz komp licencirane Home edition koji su inače sasvim ok ALI ne podržavaju hardware koji mi je u kompu, drugim riječima onaj manijak koji je sastavljao konfiguraciju ovog laptopa i koji je preporučio da se s njim isporučuju Home edition nema pojma da samo professional verzija podržava moj HT procesor i hrpu drugih stvari. Tako da ako me netko pita zašto imam piratske imam mu šta odgovoriti.
A što se tiče media playera, jest da je beta i nije završen ali još ima puno bugova koje očito vuče iz prijašnje 10 verzije, od nemogućnosti poštenog podešavanja aspected ratia kod videa, do dosta primitivne Library što se tiče glazbe, a što se tiče fotografija da ne govorim. Mislim kao namjenili su ga da bude preglednik za sve, za video sam već rekao da je loš, a slikice je ok pregledavati kao thumbnails ali kada ju hoćeš pogledati preko cjelog ekrana mahuna. Prikaže ju samo unutar svog blesavog okvira za multimediju. A o dodatnim (exif) podatcima da ne govorim, kao da ne postoje.
Ok znam da se razvija, ali opet će napraviti neki tek pomoćni player za primitivce po mom mišljenju a ne ono što su naumili.
Ali onda opet.....vidjeti ćemo.
P.S. pardon, nisam mislio "player za primitivce", i sam ga ponekad koristim, nego sam mislio da za svaku njegovu svrhu postoji bolji BESPLATNI player ili preglednik koji tu funkciju radi bolje od njega. Htio sam reći da je "primitivni player"
Zadnji uredio Wisher : 17-05-2006 u 07:10
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
nemrem ga instalirati.... nemam xp sp2![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks