Ja bi uzeo Fujitsu Siemensa, prvenstveno zbog GPS-a. Čitao sam neke recenzije i dobro je prošao...
hmm...neznam gdje da stavim ovu temu...jer ipak ovo nije podforum za usporedbu, ali tu jedino može odgovarat. (ako ne neka moderator preseli)
Evo, prijatelj kupuje Pocket PC. Nas dvoje sad pokušavamo nać najbolje i ne najskuplje. Najvažnije je: 620 MHz, WM 0.5, memorija (ROM,RAM), dobar display (znači neki VGA)... I da je dosta brz (čuo sam da VGA usporava rad...)
Evo naše nedoumice, i jel tko imao iskustva sa time i što bi vi odabrali??
HP iPAQ hx2790 - KLIK
Fujitsu-Siemens Pocket Loox N560 - KLIK
Zadnji uredio Symbeq : 16-07-2006 u 11:28
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja bi uzeo Fujitsu Siemensa, prvenstveno zbog GPS-a. Čitao sam neke recenzije i dobro je prošao...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Od ova dva je po mom mišljenju bolji N560. Za ovoga hx2790 sam se i ja svojedobno interesirao, ali nakon pročitanih reviewa zaključio sam da je uređaj samo ok i ništa više. Ne nudi za svoju cijenu i dimenzije ništa bitno što bi ga izdvojilo od ostatka konkurencije. Iako nisam upoznat detaljnije sa N560, dosta sam upoznat sa hx2790 i mislim da ga se ne isplati kupiti. Ne samo u usporedbi sa N560 nego inače. Dakle moj glas ide za N560.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
"I used the N560 in automatic mode during my testing, I found the device to be perfectly responsive, coupled with great battery life"
"On the whole, my perception of the battery life is superb, The N560 has always lasted the entire business day, with regular use"
Symbian FAN, mislio sam da frend želi VGA ekran? hx2790 nema VGA ekran nego QVGA
Da, znamo to. HP ima QVGA...a FS ima VGA...
QVGA je stara tehnologija, VGA izgleda dosta bolje. Mislim da je uz ove sve prednosti Fujitsu logičan izbor...
Da, izgleda da je to to onda.
A jel on kao marka (Fujitsu Siemens) ok uređaj. Mislim jel kvalitetan jer ima nekih "nasljednih" mana?? (znam da imaju i laptope pa predpostavljam da je ok)
Ok su kao marka... Nisam ih baš koristio, ali dosta su cijenjeni i na svim reviewima sam čitao dosta pohvala... Nisu neka loša/nepoznata firma u svijetu PDA već su dosta cijenjeni i kvalitetni. Koliko ja znam nema problema s njima kao firmom, a ovaj model N560 je dobar izbor.Izvorno postao Symbian FAN
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Recenziju oba PDA imas u ovomjesecnom Pcchipu, recenzije su prilicno dobre, pa nek prolista.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Hvala rospaya...prolistat ćemo...![]()
Pogledat ću i ja![]()
i, jesi vidio što pametno?? (ja nisam stigao)
N520 (slabiji od N560 po procesoru, rezoluciji ekrana, bluetoothu)
"Performanse reprodukcije videa su odlične za dlanovnik s ovim procesorom, baterija će izdržati čitav dan nezahtjevnog rada. Sve u svemu, solidan uređaj, s pojedinim manama, no budući da je primarno zamišljen da bude GPS, opraštamo mu neke od nedostataka. Ozbiljno razmotriti pri kupnji."
Trajnost baterije: 8
Performanse: 8
Ergonomija: 9
Povezivanje: 7
Multimedija: 8
Ukupno:8/10
Nije testiran hx2790 nego 2490 koji je nešto slabiji (nađi spec na netu), a o njemu:
"Robusno napravljen, odlična brzina reprodukcije videa. Tipka za navigaciju je nešto manja, ali funkcionira jako dobro. Dlanovnik je adekvatan za bilo koju primjenu, dok god ne tražite od dlanovnika GPS i GSM funkcionalnost."
Trajnost baterije: 8
Performanse: 9
Ergonomija: 9
Povezivanje: 7
Multimedija: 9
Ukupno:8/10
Dakle, sve se svodi na to treba li tvom frendu GPS. Ja bi ipak uzeo N560...
Puno hvala... i N560 ima i VGA display...
Nema problema. Javi kako radi![]()
Bookmarks