Koliko ja znam, nije
Skinuti melodiju s interneta u obliku sms poruke koju sam sebi posaljem i snimim? Posto zasad jos nemam kabel s kojim bi spojio mobac na komp.
Koliko ja znam, nije
ja mislim da je to moguce. To mi je frend pricao, al neznam s koje stranice si to mozes poslat. budem ti reko ak saznam
E odlicno! Bas bi mi bilo drago da to sljaka.
Meni bi isto trebalo nesto u obliku programa pomocu kojeg bi si slao slicice s kompa na mob. Putem IrDa.
Nekad sam bio ljudsko bice, a onda sam kupio modem...
OPET:
u principu ne treba ti program, dovoljni su windowsi. Ovako: klikni na temu/sličicu/melodiju koju želiš poslati na mob DESNIM gumbom miša - otvore se opcije i ti odi na 'sedn to', a zatim izaberi i klikni na 'infrared recipient'. Naravno, na t610 mora biti uključen IrDA i moraju se komp i telefon gledati prije nego sve ovo izvedeš... (IrDA na kompu bi trebao biti stalno upaljen po defaultu (tako je meni), pa će odmah prepoznati telefon čim mu ga približiš s upaljeni IrDA-om).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovaj niger r@ko je dosadan ko proljev!u svakoj temi pita isto pitanje.pa daj oladi čo'eče!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Poslao: gIK
ovaj niger r@ko je dosadan ko proljev!u svakoj temi pita isto pitanje.pa daj oladi čo'eče!![]()
Ma pusti ga, kada nije ni nakon trećeg puta skužio kako nepraviti bez programa neće ni sa!!!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Sorry ekipa ali poslao sam sve postove odjedamput jer sam bio u nedoumici. Vise necu tako brijat.
Inace ovaj Gig uopce nema crvene oci od monitora. Ne.
Nekad sam bio ljudsko bice, a onda sam kupio modem...
Bookmarks