lock application i onda odabareaš Poruke
ja se stvarno izvinjavam sto zapocinjem drugu temu pod istim naslovom, ali moderator mi je zakljucao moju, a nije mi se dalo da sve namjestim, pa bih imao pitanje. Prvo da se zahvalim na odgovoru, ali meni je meni samo na engleskom i u settings sam usao na Security i tu imam opcije Phone lock, lock application, fixed dial,call barring, SIM PIN, new passwords, certificate mgmt?
U koje od tih treba da udjem?
I jos jedno pitanje: da li ce mi onda citav tel biti pod kodom ili samo poruke?
ja sam mislio da sve ostane kao prije, samo da se stavi sifra na poruke i to je to.
lock application i onda odabareaš Poruke
dobar grah daleko se čuje
ja sam zaboravio fakin šifru!!!
mislim nije nis zabranjeno , al nemrem uc u taj meni vise
hehe.
zaboravio šifru?? lol! pa ti si specijalac! i što sada????
mama ti sestra!
pa imas komp nemas beda..spoji mob i preko TTC-a ocitaj sifru...Izvorno postao FaberOSK
da bude, tak nes sam i mislio , znam da sam u nekom programu vidio da se mogu ocitat te neke sifre..
Kak Si Mogao Sifru Zaboraviti ...pa Nosi Bolje Lokot Oko Vrata Za Mobac Bit Ce Ti Jednostavnije Nego Pamtiti Neke Brojeve Ili Slova...haha![]()
eh eh eh....
tvornička je 1234
dobar grah daleko se čuje
Ura, e hvala vam puno na pomoci, uspio sam.
A mozete li mi jos samo reci kako da promjenim sifru, jer mi je sada ova 1234 sto je bila u telefonu. Gdje ona treba da se promjeni (meni na engleskom)?
Usput jos jedno pitanje svima koji su kroz seem editorial ukljucili sms delivery report...da li on dolazi i kad su dvije-tri poruke spojene, tj. da li radi kao obicni izvjestaj kao na Nokiji recimo?
Ja sad na svojoj mrezi koristim ?, ali dobijam report samo ako je jedna poruka, ako spojim dvije, onda nece da dolazi i ljudi na ovom forumu su me vec uputili na seem editorial, tako da sam rijesio da to uradim pa me samo interesuje da li taj report radi normalno i kada poruka sadrzi vise od 160 znakova?
Hvala i izvinjavam se za stalno slicna pitanja.
Zadnji uredio volim_V500 : 18-04-2005 u 15:32 Razlog: rekao moderator zbog preglednosti
Ako je tvoj post zadnji u threadu, i nije prošlo puno vremena između dva posta, onda editiraj zadnji post, nemoj novi radit (radi preglednosti).
Za promjenu šifre: meni --> settings --> security --> new passwords --> vidi unutra
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Hvala za pomoc.
Uradio sam edit, nadam se da si na to mislio![]()
Ma skoro... Al' neka, nema veze, nije to bilo za sad nego za ubuduće... Sve 5.
Inače ako imaš TTC, na prvoj stranici (kad spojiš mob) možeš isto mijenjat taj lock-code...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a možeš i preko seemova, klasičnim putemIzvorno postao BlueDevil
pogledaj si nick pa ces vidje tkak sam zaboravio sifru..Izvorno postao kako-lako
i btw niej tvornička mjenjo sam , zbog cure ...
i neznam vise koaj je bila , pregazi osam ju sa p2k advensd editorom
@jdabic kak se moze prek seemova to , neznam ?
seem 0074_0001 skini i ocitaj prek XVI nemos fulat brojeve..Izvorno postao Gruntovčan
Izvorno postao Gruntovčan
kaznio te Bog, vidiš! Moraš biti iskreniji prema curi, ******...
@Volim v500: ako dosad već nisi isprobao,kad pošalješ više od 160 znakova i zatražiš delivery,dođe ti ih onoliko koliko si teksta poslao.Znači,ako pošalješ do 320 znakova dođu 2 deliveryja,a iznad toga 3.
Mraz tacno me je to ineteresovalo, hvala puno. Ma nisam jos isprobo, danas cu da uvatim mladjeg brata da to malo prouci, pa da mi namjesti jer se ja u to slabo razumijem, mada mislim da nije komplikovano...
Ok, hvala svima na pomoci
Namjestio sam i izvjestaj putem seema![]()
odlično, naša misija je onda tu završena, mada to i nije ono o čemu se prvobitno pričalo, no sve je rješeno, a tome se teži!Izvorno postao volim_V500
![]()
Bookmarks