za kolko para ces nabavit S65,pa ti onda mozemo pomoc(nov ili polovan)
Tražim mobitel koji ima tako detaljan imenik i bolji ekran, ima mem karticu! da ne zraći kao nokia, mislim da siemensi manje zraće!
Za priblizno istu cjenu!
Bonus ako moze svirat mp3 i FM.
btw! Kolikg je kapaciteta najveća mem kartica koja se moze kupit za njega i dal je ima za nabaviti, obzirom da nije klasicna mmc, nego skracena...a ja nebi da mi strsi van iz moba kartica!
za kolko para ces nabavit S65,pa ti onda mozemo pomoc(nov ili polovan)
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 06-07-2006 u 14:53
Se d750 ili siemens c81.
samsung E730 ili N6131..ima mp3 i radio a kartice mislim da do 1 ili 2 gige
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 09-07-2006 u 21:22
Nemoj siemensa uzimat osim ako nisi neki siemens freak,uzmi neku jeftiniju nokiu tipa 6101 i tome slično puno je bolja od siemensa.
...navedi u čem je 6101 bolja od S65... meni je s65 puno bolji - proširiva memorija, veći ekran, nije preklopni, bolja izrada...Izvorno postao M A R I N
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
covjek nevoli simense pa zato kaze da je 6101 bolji od s65 sto dakako nije istina.
S65 ima užasan display i čudljiv software.Uzmi si nekog SE.
Vidiš kako čovjek zna,jednostavno mi se nesviđaju siemensi imo sam ih par puta i totalno sam se razočaro i nipod koju cijenu ga nebi uzeo,možda je bolji po karakteristikama S65 al moje mišljenje je bilo da se čovjek odluči za neku nokiuIzvorno postao sonyck
![]()
mene je siemens dosad razocara, ali sve zavisi od modela...uzmi neku nokiu
namjeravam uzet 6131,a sad...kako ti oces...dajem glas nokii![]()
...e pa sad, 6131 je puno bolji od s65, ali 6101 nikako...Izvorno postao stručnjak ipo:D
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks