Kupis 3,5 mm 1 u 2 stereo splitter!
Dakle jedan njegov kraj ustekas u izlaz sa racunala, a u drugi kraj stekas stereo jack od komp zvucnika i ovaj koji ti vodi u TV!
Cijena od 15 kn pa na vise!
e ovako...zvuk imam preko TVa...tako sam si spojila...ali onda nemrem recimo slusat muziku dok gledam tv i slicno...pa me zanimalo,mogu li ja spojiti jos jedne zvucnike,bas one kompjutorske
ili moram svaki put prespajat...
mislim,i ako se moze,kako![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Kupis 3,5 mm 1 u 2 stereo splitter!
Dakle jedan njegov kraj ustekas u izlaz sa racunala, a u drugi kraj stekas stereo jack od komp zvucnika i ovaj koji ti vodi u TV!
Cijena od 15 kn pa na vise!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Jel taj stereo splitter razdvaja lijevi i desni stereo kanal na 2 mono kanala? Tako da umjesto stereo zvuka dobiješ zasebno po uređaj na svakom mono kanalu?... Meni isto treba nešto slično... Samo pitam je li to to...Izvorno postao Bimbi
Znači:
Stereo L/R
L --> Mono1
R --> Mono2
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
AFAIK ne, dobiš 2 stereo izlaza...
Ne bih baš rekao... Kako ih može razdvojiti na 2 stereo izlaza... Ako može, super, to mi je još 10 puta bolje... Ali da može ne bi onda zvučne sa 2 STEREO izlaza koštale toliko koliko koštaju, a ovaj mali vrag da košta 15kn... Nema šanse, koliko sam ja upućen ti od 2 stereo izlaza dobiješ 2 mono kanala... Ako nije tako ispravite me jer će mi biti drago i odmah kupujem taj splitter.Izvorno postao gog
![]()
Ovaj spliter razdvaja izvorni stereo signal na 2 stereo signala. Znači left i right izvornog signala paralelno razdvoji i dobiješ 2 sterea. Ali ako su ti oba sterea upaljena, snaga na izlazima malo padneIzvorno postao DJ DeVelox
EDIT: gog sve reče a i malo sam dotjerao svoju verziju..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, samo sad sam se ja sjetio što zapravo meni treba...Izvorno postao XLR8R
Meni trebaju 2 potpuno odvojena signala... U tome je problem. A to mi može jedino zvučna sa 2 stereo signala omogućiti... Ti preko ovog splittera dobiješ 2 stereo signala, ali u njima je isti signal... Meni treba drukčiji signal na svakom kanalu...
Znam da sam to već proučavao i da mi je jedino rješenje ostala zvučna sa 2 stereo outputa.
![]()
jel toga ima u chipoteci???hehehe
uglavnom...znaci nekih 20ak kn...ajde nije punohehehe tnx
@Compov![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Tako je, treba ti nešto sa 2 zasebna izlazaIzvorno postao DJ DeVelox
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Moj prijedlog je da uzmeš adapter 3,5mm na 2X3,5mm ali koji nije izveden tako da su 2 3,5mm konektora u plastičnom kućištu kakav je na slici koju je Compv priložio budući da takav adapter prekrije ostale konektore na zvučnoj kartici koji su do line-out-a.Tako da ne možeš spojit u isto vrijeme npr. mikrofon(obično je mic-in do line-out-a). Ukoliko nemaš potrebe za istovremenim spajanjem mikrofona onda je ta opcija u redu. U hg-spotu(ne reklamiram ali tamo sam jedino uspio naći taj adapter) imaju i izvedbu kakvu sam spomenuo gdje su konektori na nezavisnim kabelima dugim 20cm ali košta 44kn,tješi činjenica da je bandridge(trebala bi bit kvaliteta).Izvorno postao tutlek
Primijetio sam degradaciju jačine signala tj. na liniji mi je nešto malo tiši zvuk nego kad direktno spojim ali nema pucketnja niti šumova.
hm...da...imam i mic upaljen i relativno mi treba jer se cesto cujem s kumom u americi
znaci,taj prekrije??compov,jel to istina???
ima hgspot tu u dubravi,ne da mi se to utrina pa se nadam da imaju i tu,ako je istina to kaj kazes blue...
R.I.P.-16.10.2007.
Kupiš još jednu zvučnu i ne brineš se. Jednu ionako sada 90% ljudi već ima na matičnoj...
Ja sam npr. i razmišljao o kupovini još jedne zvučne za ovu moju stvar... Ali problem je što bi mi trebala za laptop... Tako da ne znam što da uzmem... Na PCcard ili USB... Ili ništa?Izvorno postao gog
Trenutno nemam love, no ako netko zna nešto jeftino, a pogodno za laptope, znači PCcard ili USB, recite...
![]()
Taj nastavak se obično da zarotirati (ako ima dovoljno mjesta, a uglavnom ima) tako da bude okrenut vodoravno i onda ne smeta za mikrofon (barem je kod mene tako)
btw. ja sam u Pevcu kupio za 7kn
pa zašto bi prekrilo? možeš ti to okrenuti vertikalno... nije to debelo svašta...Izvorno postao tutlek
![]()
Seriously?
Može se zarotirati, naravno. Meni je to bilo nemoguće budući da je ispod konektora lim koji smeta tj. limena ploča na kojoj su konektori za zvuk, mrežni priključak,usb je uvučena u kućište a line out izlaz je skroz dolje tako da nisam mogao zakrenuti prema dolje.
Ili ako je zvučna kartica u najdonjem slotu opet ispod nije prazan prostor jer je i taj dio uvučen u kućište pa se ne može zarotirati. Barem je moja izvedba kućišta takva(nisu sva naravno). Zato sam spomenuo i tu varijantu na kabelu ako netko ima istu situaciju kao i ja pa ne može zakrenut. Možda nisam bio dosta precizan kad sam rekao da će prekrit mic ulaz - prekrit će ako se ne može postaviti okomito.
Samo sam želio skrenuti pozornost da s takvim tipom adaptera može biti "problema" zbog objektivnih razloga,nisam implicirao da klasični adapter ne valja. Svašta može zasmetat npr. potenciometar za kontrolu vrtnje ventilatora ako se nalazi baš ispod. Ukoliko se može upiknut tako da je kućište okomito nema problema - to je ionako jeftiniji izbor i po tome najbolji.
Zadnji uredio blueled : 09-07-2006 u 21:51
Zaboravite na ove jeftine splittere jer ništa ne valjaju, zvuk preko toga je katastrofa - slab, nema basa i sl. Ak baš oćete neki splitter, mislim da u Linksu postoji dosta kvalitetnije rješenje, nije skuplje od 100 kn. Al mislim da ni za tim nema potrebe kad su danas sve zvučne 5.1/7.1 i signal se može duplirat sa front na rear zvučnike ko što sam ja sebi sredio. Na front mi je spojena jedna mini-linija, a na rear po potrebi stavljam sluške ili jaču liniju.
domy,o cem ti to???
a da to onak...laicki objasnis![]()
R.I.P.-16.10.2007.
ma danas cu ja u chipoteci kupiti onaj obicni splitter i to je to...![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks