e ovako...zvuk imam preko TVa...tako sam si spojila...ali onda nemrem recimo slusat muziku dok gledam tv i slicno...pa me zanimalo,mogu li ja spojiti jos jedne zvucnike,bas one kompjutorske
ili moram svaki put prespajat...
mislim,i ako se moze,kako![]()
e ovako...zvuk imam preko TVa...tako sam si spojila...ali onda nemrem recimo slusat muziku dok gledam tv i slicno...pa me zanimalo,mogu li ja spojiti jos jedne zvucnike,bas one kompjutorske
ili moram svaki put prespajat...
mislim,i ako se moze,kako![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Kupis 3,5 mm 1 u 2 stereo splitter!
Dakle jedan njegov kraj ustekas u izlaz sa racunala, a u drugi kraj stekas stereo jack od komp zvucnika i ovaj koji ti vodi u TV!
Cijena od 15 kn pa na vise!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Jel taj stereo splitter razdvaja lijevi i desni stereo kanal na 2 mono kanala? Tako da umjesto stereo zvuka dobiješ zasebno po uređaj na svakom mono kanalu?... Meni isto treba nešto slično... Samo pitam je li to to...Izvorno postao Bimbi
Znači:
Stereo L/R
L --> Mono1
R --> Mono2
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
AFAIK ne, dobiš 2 stereo izlaza...
Ne bih baš rekao... Kako ih može razdvojiti na 2 stereo izlaza... Ako može, super, to mi je još 10 puta bolje... Ali da može ne bi onda zvučne sa 2 STEREO izlaza koštale toliko koliko koštaju, a ovaj mali vrag da košta 15kn... Nema šanse, koliko sam ja upućen ti od 2 stereo izlaza dobiješ 2 mono kanala... Ako nije tako ispravite me jer će mi biti drago i odmah kupujem taj splitter.Izvorno postao gog
![]()
Ovaj spliter razdvaja izvorni stereo signal na 2 stereo signala. Znači left i right izvornog signala paralelno razdvoji i dobiješ 2 sterea. Ali ako su ti oba sterea upaljena, snaga na izlazima malo padneIzvorno postao DJ DeVelox
EDIT: gog sve reče a i malo sam dotjerao svoju verziju..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, samo sad sam se ja sjetio što zapravo meni treba...Izvorno postao XLR8R
Meni trebaju 2 potpuno odvojena signala... U tome je problem. A to mi može jedino zvučna sa 2 stereo signala omogućiti... Ti preko ovog splittera dobiješ 2 stereo signala, ali u njima je isti signal... Meni treba drukčiji signal na svakom kanalu...
Znam da sam to već proučavao i da mi je jedino rješenje ostala zvučna sa 2 stereo outputa.
![]()
jel toga ima u chipoteci???hehehe
uglavnom...znaci nekih 20ak kn...ajde nije punohehehe tnx
@Compov![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Tako je, treba ti nešto sa 2 zasebna izlazaIzvorno postao DJ DeVelox
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks