Join Today
Zatvorena tema
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Motorola V1075
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Koji poslovni mob

tražio me jedan prijatelj da mu nađem dobar poslovni mob sa jakom baterijom, bluetoothom, dobrom kamerom i da je dobra izvedba..e i da po mogučnosti ima 3G...savjeti please..ja bih mu preporučio Nokiu 6280 al ne znam šta vi mislite o njoj ali i o drugim mobovima što imaju sve šta je ovdje narisano

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mobitelash
    tražio me jedan prijatelj da mu nađem dobar poslovni mob sa jakom baterijom, bluetoothom, dobrom kamerom i da je dobra izvedba..e i da po mogučnosti ima 3G...savjeti please..ja bih mu preporučio Nokiu 6280 al ne znam šta vi mislite o njoj ali i o drugim mobovima što imaju sve šta je ovdje narisano
    kako sam čitao zahtjeve, sve mi se vrtila 6280. i onda vidim da i ti preporučuješ. svakako, taj mob jednom rječju ispunjava sve ove gore navedene zahtjeve. još možda bi nadodao da pogledaš Samsunga D820, iako sam i ja za Nokiu.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako je naglasak na poslovni onda je tu druga prica. 6280 svakako to nije. Ako ti prijatelj trazi sminkerski mob onda je to u redu kao i samsung D820.
    ali poslovni mob je za mene sasvim nesto drugo, recimo P990 je ono sto on trazi.
    dobar grah daleko se čuje

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pod poslovni mobitel neki misle na dummy phone, dovoljno malen sa pristojnom baterijom (tipa 6230i) a drugi recimo na neko cudoviste sa wlanom, bluetoothom i ogromnim ekranom (neki PDA ili 9500)

Meni vise ona druga vrsta odgovara :bunny:
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slazem se sa sa neredom pravi poslovni mob je p990 a ako oce takozvani poslovni mob onda d600.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako su već neki rekli... Zavisi što se smatra poslovnim mobom. Imaš s jedne strane recimo onu novu Nokiu 6233, znači nešto tipa one 6230i... Ali pravi poslovni mob. za mene bi bio P990 (ili neki drugi Pxxx) ili nešto iz T-Mobile ponude tipa MDA Vario/Compact/Pro... tj. nešto od onih Qteka. Iako većina poslovnih ljudi uzimaju samo neki ozbiljan, mali mobitel tipa 6230i, 6233, D600 i sl., ipak je P990 pravi poslovni mobitel...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam,po meni poslovni mobac mora imat kavlitetu izrade,dizajn kao npr 6230i,vrlo jaku bateriju i kvalitetnu koja moze drzat prilicno dugo(kao one stare nokie npr 6310 perfektan poslovni mob),ne mora biti smartphone,jer onda baterija sigurno nece trajati dugo a to trazi 90% poslovnih ljudi,ne treba joj kamera(ali ajde moze je imat),poslovnim ljudima npr znaci BT jer kad putuju blablabla handsfree itd kuzite me.Mislim da su to neki od uvijeta kod poslovnih ljudi.Ne znam danas je to manje vise sve prepuno dodatnih funkcija i gluposti kao (wlan,kamere mpx,mem kartice itd)koje dodatno gutaju bateriju,a pogotovo smartphone mobaci.Onda bar trebaju stavit jace baterije a ne iste i za npr 6230i i N70

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sfreak
    Ne znam,po meni poslovni mobac mora imat kavlitetu izrade,dizajn kao npr 6230i,vrlo jaku bateriju i kvalitetnu koja moze drzat prilicno dugo(kao one stare nokie npr 6310 perfektan poslovni mob),ne mora biti smartphone,jer onda baterija sigurno nece trajati dugo a to trazi 90% poslovnih ljudi,ne treba joj kamera(ali ajde moze je imat),poslovnim ljudima npr znaci BT jer kad putuju blablabla handsfree itd kuzite me.Mislim da su to neki od uvijeta kod poslovnih ljudi.Ne znam danas je to manje vise sve prepuno dodatnih funkcija i gluposti kao (wlan,kamere mpx,mem kartice itd)koje dodatno gutaju bateriju,a pogotovo smartphone mobaci.Onda bar trebaju stavit jace baterije a ne iste i za npr 6230i i N70
    Je, u pravu si... Ali imaš različitih poslovnih ljudi... Jednima treba dugotrajna baterija, jednostavan, dobro dizajniran mobitel, a ne mora biti smartphone. Drugima pak treba neki smartphone jer im stvarno služi kao mobilni ured. Tako znam nekoliko ljudi koji bi teško bez svojih Pxxx ili npr. znam jednoga koji ima Nokiu 9300 jer mu baš treba takvo što (radi tipkovnice i mailova uglavnom). Sve zavisi kakve su uopće potrebe onoga tko kupuje mob. Za mene su, npr., poslovni mobiteli P990 i ona PDA/mob. riješenja.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE k750 i, N 6600
    Operater
    dojče-telezvon i VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kakvom vrstom posla se bavi tvoj prijatelj? Jel u prodaji, nabavi, graditeljstvu..... ?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iphone 5
    Operater
    Vip
    Godina
    46
    Bodovi
    17.514
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K750.Dobra baterija, dobar i glasan zvuk u slušalici...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Motorola V1075
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a možda N72 ili N73?

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako njemu treba pravi poslovno mob tu se zasigurno namece i e60,n serija,pxx serija

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitaj ti ljepo prijatelja dali su mu potrebne mogučnosti ili duga autonomija, te da zajedno nemože,tek kada se izjasni ovdje konkretno možeš nešto predlagat,ovako....

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao konan1
    K750.Dobra baterija, dobar i glasan zvuk u slušalici...
    k750, aplsolutno se niakako ne može svrstat u, možemu ju nazvat kategoriju poslovnih mobitela. ako se nastavi ovako dalje, ispast će da je 3310 mobitel za istinske poslovne ljude koji znaju što žele. mislim, nemojmo "pričat gluposti"-(dobar i glasan zvuk u slušalici).

a možda N72 ili N73?
    ovo bi već moglo proć, opravdava ih dizajn, funkcionalnost, mnogobrojne funkcije, no zamjerka bi im u ovomm slučaju bila baterija, no, kako je netko spomenuo, ipak, sve ovisi kakvom se vrstom posla bavi dotični gospodin. mislim da u rukama uredskog poslovnog čovjeka je potrebniji neki smartphone, iliti, mobilni ured u ruci, za osobu "key accaunt manager", ili osobu koja puno putuje, dosta vremena provodi u automobilu, i ima učestali odnos sa raznim strankama, od prosječnih ljudi do onih na višim pozicijama, preporučio bi ipak mobitel sa vrhunskim dizajnom, jer ipak u tom pogledau šminka ima bolji dojam od same funkcionalnosti, i dugotrajnijom baterijom, gdje su definitivno nokie u samom vrhu odabira, bilo n serija, bilo nešto iz 62XX serije. Uglavnom, poslovni mobiteli bi ipak trebali biti malo veći, robusniji, nikako nešto poput d500, d600 i njima slićni. Ja u njima ne vidim ništa što bi opravdalo njihove zahtjeve za poslovnim mobitelom.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobra je nokia n90 ,po meni poslovan mobitel,dobra kamera,bluetooth i sve sta treba
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mala
    dobra je nokia n90 ,po meni poslovan mobitel,dobra kamera,bluetooth i sve sta treba
    Ali je i ogroman! Zamisli jednog poslovnjaka, taman se sredio, novo odjelo obukao i kud će sa N90? U džep od košulje? A i za telefoniranje s njim... Nije baš lijep prizor.. Ako je već toliki mobitel onda 10x bolje da je P990... Ima makar čime opravdati veličinu... Od ovih Nokia N serije N80 bi prošla kao poslovni mob. no ne preferiram Nokiu tako da moj glas ide definitivno za P990...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah velik je..ali je i jako dobar.svaki mob koji ce stavit u dzep ce se vidjet...
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mala
    ah velik je..ali je i jako dobar.svaki mob koji ce stavit u dzep ce se vidjet...
    Po meni je za te dimenzije i za te novce daleko bolji P990... No nije važno, mi smo svoje prijedloge dali, a na onome tko kupuje je da odluči koji će...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Motorola V1075
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reko je da će uzeti ili Samsung D820 ko ja ili N 6280..a je sam razmišljo pa ču mu reči za N6680 i za Nokiju E60 (iako ne znam njemu bi trebala kamera jer često slika kad je na putu.. a možda MPx220? čuo sam da nije loš mob, ali ima lošiju kameru iako je 1.23 megapixela sa flashom....a dobro reću mu i za tu motorolu

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iphone 5
    Operater
    Vip
    Godina
    46
    Bodovi
    17.514
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "k750, aplsolutno se niakako ne može svrstat u, možemu ju nazvat kategoriju poslovnih mobitela. ako se nastavi ovako dalje, ispast će da je 3310 mobitel za istinske poslovne ljude koji znaju što žele. mislim, nemojmo "pričat gluposti"-(dobar i glasan zvuk u slušalici)."

To da je glasan zvuk u slušalici je najbitnija karakteristika telefona.Neki proizvođaci, poput motorole se ne vode tom idejom.Svi znamo da je na tržištu naj poslovni telefon nokia 6230i koja je na zalazu a nema pravog nasljednika iz nokie.Vi tu sada maštate o nekim simbian telefonima što ce vecina poslovnih korisnika zaobici u širokom luku, jer sa aktivnim korištenjem baterija traje 1 dan.TO JE NEPRIHVATLJIVO.

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim da nitko nije spomenuo BenQ-Siemens EF81, ima sve karakteristike koje su navedene u prvom postu i izgleda moćno i poslovno.
    http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=SIEF81
    http://www.gsmarena.com/benq_siemens_ef81-1412.php

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6280 nikako nije poslovnjak (sad sve zavisi sta tvom frendu znaci poslovna funkcija u mobu).
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 10-07-2006 u 21:32

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a možda MPx220? čuo sam da nije loš mob, ali ima lošiju kameru iako je 1.23 megapixela sa flashom....a dobro reću mu i za tu motorolu
    ...pa ak traži "poslovni" mob mislim da mu kamera ne bi trebala baš biti važna - u biti, uopće ne bi trebala bit važna kod izbora... bitne su funkcije...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pod poslovni mob mozemo ubrajati samo istinske poslovne modele a to su:nokia e60,9500,9300,SE p990,samsung i750.za pravog poslovnog covjeka to su najbolja rjesenja i nista polovicno ne dolazi u obzir!!!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao konan1
    "k750, aplsolutno se niakako ne može svrstat u, možemu ju nazvat kategoriju poslovnih mobitela. ako se nastavi ovako dalje, ispast će da je 3310 mobitel za istinske poslovne ljude koji znaju što žele. mislim, nemojmo "pričat gluposti"-(dobar i glasan zvuk u slušalici)."

To da je glasan zvuk u slušalici je najbitnija karakteristika telefona.Neki proizvođaci, poput motorole se ne vode tom idejom.Svi znamo da je na tržištu naj poslovni telefon nokia 6230i koja je na zalazu a nema pravog nasljednika iz nokie.Vi tu sada maštate o nekim simbian telefonima što ce vecina poslovnih korisnika zaobici u širokom luku, jer sa aktivnim korištenjem baterija traje 1 dan.TO JE NEPRIHVATLJIVO.
    ovako, ama baš svaki danas novi mob ima već kvalitetan zvuk u slušalici, jedino još kvaliteta zvuka u njoj ovisi o samoj mreži. dakle. to za današnju generaciju mobitela govorit smatram gluposti. n6230i je odličan mob, da nema dostojnog nasljednika, ne bi se složio, a ovo da "MI" "MAŠTAMO" o "symbian" telefonima, koje će pravi poslovni korisnici obić u širokom luku, je takva glupost, da bolje povuci to što si napisao, jer oni ljudi koji istinski znaju što je symbian i u kakvom je on napretku razvijanja, itekako će prije uzet njega nego "obični" mobitel. jer usporedba mogunosti jednog i drugog je nebo i zemlja. a pošto ti koliko vidim niti ne znaš što je symbian, preporučam ti da svoje intelektualno mišljenje zadržiš za sebe. također, ova "činjenica" da baterija traje 1 dan... iz kojeg si konteksta to preuzeo? istina je da im je to tanja strana, al je i činjenica da je symbian OS(operativni sustav). no da traje 1 dan, je također neistina, možda kod nekih koji imaju stare baterije, no nova baterija, pogotovo BL5-C (kod nokia) i novije imaju duži vijek izdržljivosti i nešto su većeg kapaciteta od BL4-C. ja imam 4-C i traje mi 3 dana uz prosječno korištenje. upotrebom radia, mo3 playera, smanjuje joj se vijek za možda pola dana-dan. al to je karakteristika kod svih, pa i "dummy" mobitela.

Zatvorena tema
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Koji uređaj uzeti.. 3 su u igri trenutno
    By ::diaboliq:: in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 12-02-2007, 12:46
  2. radni stolo koji hladi računalo
    By nijala in forum Aplikacije
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 17-05-2006, 20:15
  3. Kompjuterski žargoni i pojmovi