Neka prvo proba ugasit pa upalit telefon,to je mrežni problem pa bi ga ovo trebalo riješit.
Ako se i dalje ponavlja onda uređaj treba nositi na servis.
Prijatelj mi ima A75 i sve radi osim što on ne može nikoga nazvati, odmah čim se nazove broj poziv se prekine (niti se ne uspostavi veza) i mob napiše call ended????! Unutra je vip kartica i mob nije otključavan!!!
Neka prvo proba ugasit pa upalit telefon,to je mrežni problem pa bi ga ovo trebalo riješit.
Ako se i dalje ponavlja onda uređaj treba nositi na servis.
Probati izvaditi sim karticu !!Izvorno postao sms freak
jel ima mozda zabranu vanjskih poziva???
to je moj tata jednom napravio (bedak - bzvz prcko po mobitelu i sve zeznuo) i trebalo mi je sat vremena da skuzim u cem je problem
uglavnom...probaj pogledati da li je to problem,ako je ... ja mislim da se to nalazi u folderu "zastita",ali nisam ti sigurna...trenutno nemam siemens kod sebe pa ti nemrem rec...ali probaj potraziti pa ces vidjeti...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Po ovomu sto je OkkO22 opisao/la bi bilo vrlo vjerojatno da je aktivirana linija2, neka pogleda na ekranu negdje mu je sitna brojcica 2 koja lici na slovo Z. Meni/Postavke ili podesenje/mreza/ odabir linije, ne znam sad napamet ali tako nekako i tu treba vratiti liniju 1 ili je mozda linija 1 blokirana sto se isto treba tu iskljuciti.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks