hellooooouuuuuuu! tražim neki doooobar mobach do 2600...mora imat cameru najmanje 1mpx, bluetooth, proširivu memoriju, velik dobar zaslon i sve kaj imaju novi mobachi...uglavnom NAJVIŠE 2600 kunice
hellooooouuuuuuu! tražim neki doooobar mobach do 2600...mora imat cameru najmanje 1mpx, bluetooth, proširivu memoriju, velik dobar zaslon i sve kaj imaju novi mobachi...uglavnom NAJVIŠE 2600 kunice
...pa gledajući tvoje odgovore koje si davao drugima, sam bi trebao znati koji mob želiš...nhf...
...usput, najbolji bi ti bio k750...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ako zelis nekog pametnjakovica onda uzmi 6680,a ako zelis nekog dummya uzmi v3x ili d600 ili k750.
nisi rekel kak kupujes, crno ili belo. uglavnom ja bih ti preporucil nokiu n70. ima sve kaj ti trazis i jos brdo stvari
Ako hoćeš Smartphone onda Nokia N70 ili 6680, a ako ne, onda Nokia 6131...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo na kraju sam kupijo SAMSUNG D820..mobiatel je PRVA LIGA, ma odličan je.. stvarno tko ima novca za njega nek si KUPI OBAVEZNO!!!![]()
![]()
![]()
![]()
nisi pogrijesio![]()
e nisi sigurno pogriješio. imao sam ga u rukama, mogu samo reć da je odličan mob.Izvorno postao mobitelash
bash chitam o samsungu i ne kuzhim
zasto se nekome ne svidja smasung..uopche nema shugave izbornike i sve to..ovaj D820 je bash cool..ima velik kristalno jasan ekran dobru cameru s svakakim efektima i okvirima kao klaun dedo mraz i josh shoshta..mp3 se uzhasno odlichno dobro chuje a u paketu dobijesh i usb kabel, slushalice, punjach normalno, CD sa driverima i programima, upute i KABELE ZA TELEVEZIJU..josh ih nisam isprobo..e da camera mu se STVARNO ROTIRA ZA 90 stupnjeva..kazem tko ima nek KUPI!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 27-06-2006 u 21:49
Bookmarks