Nažalost, sa Operom mini ne možeš otvarati lokalne dokumente i HTML fileove.
Imam NOKIU 6230i i zanima me dal je moguce nekako pomocu OPERE mini ovoriti HTML filove koji su mi spremljeni na mobitelu, i ako ne dal postoji neka druga aplikacija koja to omogucava, ili html/doc dokumente...
Nažalost, sa Operom mini ne možeš otvarati lokalne dokumente i HTML fileove.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Izvorno postao icediz
Evo pročitaj i mislim da bi ti trebalo radit, (neznam ali mislim da da)
http://www.opera.com/products/mobile...ne=nokia_6230i
jeli se kome dogodia ovakav problem.ja sve noramalno uđem u operu mini i upišem adresu.i pise mi subscribe to gprs first.tako mi je i za eMsn.
Zadnji uredio Marko01 : 06-06-2006 u 18:05
jeli tko zna za taj problem uopce.
decki a jel znate jel ta stvar radi i na 6230, jer to su mislim isti mobiteli jedino je razlika u displayu, memoriji i kameri ali isti softwer?
Stvar bi normalno trebala šljakati na oba mobitela. Možda eventualno da nadogradite na zadnju verziju firmwarea u servisu.
Izvorno postao labud
ovo nije istina! 6230i ima zadnju verziju S40 ver.3, dok je na 6230 stariji soft
Pa baš i nema...6230i ima S40v2, zato i sve aplikacije rade na oba modela jednako. Tj. teoretski bi trebale![]()
@Marko01
jesi siguran da imaš aktiviran gprs kod svog providera?
i druga stvar da li imaš pravi settings?
prvo to provjeri pa ako ne radi vidit ćemo dalje...
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Iman sve aktivirano samo mi je stara verzija software.Izvorno postao Dred
ako sve to imaš nije mi jasno zašto ne radi...ovo mi nije uvjerljivo da je problem u staroj verziji softa jer dok sam ja koristio 6230 (a bila je verzija softa ona koju sam imao kad sam ju kupio, a to je 2004. godina) je sve radilo bez nekih nadogradnji....
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
ni ja stvarno neznan u čemu je problem.
Bookmarks