-ja sam samo ponovio postupak i sve je bilo ok- znači skinuo se s mini opere i ponovo ju aktivirao iz izbornika i više nije bilo problema jer kad sam upisao zadani pojam spojila me preko svoje google tražilice gotovo instantno![]()
Ovako skinuo sam java mini operu moblie za L7 motorolu nema za L6 opera kao program se otvara....
Program se pokrene i treba testirati konekciju nakon testa pokaze ovo:You do not have a working network connection. Please visit http://help.opera.com/mini/ with your destkop browser for instructions. (ERROR: 3.0.10:80/).
prateci taj link nemoze se nista korisno naci... mislim da je problem u nekim postavkama samo je pitanje u kojim...
ajd sve bi to bilo ok da svaki put ne potrosi izmedju 1000 - 6000 bajta samo za testiranje... uvijek drukcije.... wtf kako moze bajte trositi i reci na kraju da ne postoji konekcija...
Mob je Kupljen u t-mobileu na 099 pretplatu 300 u poslovnoj tarifi 0. gprs radi i t-zones mi normalno rade.
-ja sam samo ponovio postupak i sve je bilo ok- znači skinuo se s mini opere i ponovo ju aktivirao iz izbornika i više nije bilo problema jer kad sam upisao zadani pojam spojila me preko svoje google tražilice gotovo instantno![]()
abdbda
pokusao sam i ja ponovno skinuti i instalirati opet sve isto nemoze opet inace jad fileom nece instalirati (skinuti) ... neznam sta bi moglo biti u pitanju ...
neznam si ti pokusavao na motorli l6 jer nema za nju i nemoze ga prepoznati ne kuzim zasto ... ako tko ima savjet javite...
ovako nakon puno pregleda vidio sam da na opera siteu imaju web postavke za vecinu provider ana svijetu ..
za nas je razlika u proxyu i u portu koji mora biti 8080
e sad dolazi do novog problema t mobile je zakljucao svoje postavek te su postavljene kao zadane . nemogu ih promijeniti. ako nove napravim nemogu ih postaviti kao zadane ... mozda netko zna rijesenje
unaprijed hvala
probaj aplikaciju izbrisat iz mobitela, restart moba, pa ponovno ubaci. ako ti neće šljakati onda ti je sigurno do postavki, samo do kojih, nebih znao jer nemam L6 da mogu pogledati i testirati...![]()
Stavite web adresu odakle da skinem browser.
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
A možeš i na http://www.getjar.com
Ja mislio da ja jedini znam za toIzvorno postao a.k.
![]()
Eto Ipak NeznaŠ Jedini
i ja imam problem isti na v500 , samo menijavi error t120!
ispravak , proradilo je , a frka je bila u tome da mi web session od VIP-a nije bila postavljena kao default , već ona za mms , ,inaće mi pak mms ne radi , pa neka i drugi to provjere !![]()
Zadnji uredio DOMICH : 04-05-2006 u 22:19
P. L. U. R.
I ja imam isti problem sa Operom na N 6680, stalno javlja grešku na konekciji, nikako je ne mogu pokrenuti.
PREDATOR
Ljudi, ajd mi navedite svrhu te aplikacije i svaka vam čast... Umarate se sa nepotrebnim problemom.
Ja takvo šta nisam nikad koristio....![]()
A znaš i sam da ako nešto ne radi , da onda to jednostavno moraš složiti , u ostalom , jako je fora surfat mobom , jedino kaj ti u 2 sekunde ode 15435546 kuna , pa nikakve koristi od toga , al ipak , da možeš reć da imaš internet u đžepu!!"Izvorno postao GoGs
![]()
P. L. U. R.
Ja san imao isti problem.Izvorno postao Aureus
Napravio sam slijedece, i upalilo je:
Ides u Podešenja -> WebPristup -> WebSesije -> [Nova stavka]
Pojedinosti stavke su;
Ime:Java Session
Naslovna stranica:
Usluga Tip 1:WAP
Proxy 1:010.012.000.003
WAP Port 1:9201
Domena 1:
Usluga Tip 2:HTTP
Proxy 2:010.012.000.003
WAP Port 2:8080
Domena 2:
DNS 1:000.000.000.000
DNS 2:000.000.000.000
Prek.vremena:5 minuta
CSD br. 1:
Korisničko ime 1:
Zaporka 1:
Brzina (Bps) 1:14400
Tip lijije 1:ISDN
CSD br.2:
Korisničko ime2:
Zaporka 2:
Brzina (Bps) 2:14400
Tip linije 2:ISDN
GPRS APN:www.htgprs.hr
Korisničko ime:
Zaporka:
Tamo gdje iza dvotocke nam nista, nije potrebno upisivati nista.
Ponavljam, meni je s time proradilo. Kada se to napravi u Web sesije pojave se:
Java Session
TM HR MMS
TM HR WAP
[Nova stavka].
Kvacica je na TM HR WAP.
Bookmarks