Nice!
Može neki tutorial sa slikama kako si to izveo?
Ništa revolucionarno već samo malo osvježenje ili nazovite to kako god hoćete
![]()
Nice!
Može neki tutorial sa slikama kako si to izveo?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ajd malo postupak objasni![]()
iPhone 5s 16 GB
Nemoj reći! Marker možda?
Samo dobro ofarbate gumu tipkovnice sa donje strane markerom u boji po želji (osim crne jer ružno izgleda kad zasvijetle LEDice) i modifikacija je tu.
Ili to ili prozirni najloncic u boji od npr. bombona ili slicno.
Naravno izmedju LED-ica i tipkovnice.
Bila je vec ta fora, tako je neki lik napravio "plavi" K700.
BTW, zasto "Nesreca"? Zar je ovaj mod nastao nesrecom?![]()
Ja bih prije rekao da je to W800 .. tema je sa W810, Orbit ili tako nekako ..
lol pa pogledaj tipke.Izvorno postao mentol
ziher je stavijo w800 u kučište K750![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Kao što sam rekao ništa revolucionarno, plastična folija od ručke Billine vrečice ispod tipkovnice, važno je samo da je folija u boji, a ne da je bijela pa nešto otisnuto na njoj u boji koju mislite imat. Ništa posebno ali veseli, ali koje ste vi nauke napravili od toga![]()
Evo ih sad u tandemu
![]()
Moj nadimakIzvorno postao ravilov
Ova plava verzija mi je lijepa!
Nego, jel djeluje ta folija na funkcionalsnost? Joystick i slično?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma tanko je to ne smeta...Izvorno postao whiteboy
Seriously?
Ma kakvi, za joystick izrežeš rupu u foliji, tipkovnicu uopće ne rastavljaš, ne gubiš ni garanciju (valjda ga nećeš razvalit dok ga otvaraš), na djeluje na funkcionalnost nimalo. Samo staviš komad folije s izrezanom rupom za joystick ispod tipkovnice i voila!Izvorno postao whiteboy
A je šuška ta folija?![]()
I jeli šuška u džepu kad hodašIzvorno postao whiteboy
![]()
![]()
![]()
Šala mala... ali jako zanimljivo... ovo moram probat
pa ne bi bilo lose da se nabaci kakva slika za "noobove" da se zna kako se to radi i kakva tocno folija treba, inace dosta lijepo izgleda K700 s ovim...
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
@Bare: nije k700, i crvena i plava su k750...
meni se više sviđa ova "plava"...
Makar mi nekako djeluje da je osvjetljenje tipkovnice slabo na krajevima (lijevo i desno) i gornje tipke...
Bilo bi veća fora promjeniti sve ledice...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A koja točno folija je upotrijebljena za ovu plavu verziju?
dobra fora da se netrbaju led-ice mjenjat![]()
a s čim otvorit mob
ovu masku treba otvorit s onim t-5-7 odvijačem ili (onaj zvjezdičasti imam 10 ali ona je prevelika)
Torx 6 je za veliku većinu mobitela,T5 za Siemens.
jbg nemam takvog morat ću nabavit
imam sve moguće ali od t mi je najmanji 10
Jako lijepo
095/80-62-633
Bookmarks