kako se moze ukljuciti gprs na v550?
trazio sam po menijima ali nista... manual je za k....
ili se to radi editiranjem nekog seema, sto je full glupo, jer to je onda jedini mobitel koji to ima rijeseno na taj nacin...
ili sam ja idiot...
kako se moze ukljuciti gprs na v550?
trazio sam po menijima ali nista... manual je za k....
ili se to radi editiranjem nekog seema, sto je full glupo, jer to je onda jedini mobitel koji to ima rijeseno na taj nacin...
ili sam ja idiot...
Ma neeee... GPRS moraš aktivirat preko VIPa. Nazoveš službu za korisnike i oni ti aktiviraju GPRS. Ti nemaš šta podešavat, sve je spremno.
Eventualno ti za MMS treba isto nazvat da ti aktiviraju (iako mislim da je na novim karticama već aktivirano) i treba ti sa www.vipnet.hr ona poruka koja automatski podesi sve settingse.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
na novim karticama nije aktiviran MMS (ili GPRS) možeš poslat na 777 sdržaja "gprs" i "mms" za aktivaciju.
ako je rola kupljena u VIPovoj ponudi nije potrebno unosit postavke.
dobar grah daleko se čuje
poslao sam ja poruku i gprs i mms na 777 i bio sam na njihovim stranicama gdje sam primio onu poruku koja ti podesi settingse, ali i dalje ne mogu poslati mms
kada ga kao posaljem, napise mi unable to send....
a kada se zelim spojiti na vodafon live, napise mi da gprs nije aktivan...
izgleda da cu ipak morati nazvati sluzbu za korisnike...
napravi sljedeće:
za GPRS
uđi u Meni ->Vodafone live! -> Web sesije --- označi primljenu VIP.gprs Start postavku, si pritisni tipku Meni sad odaberi "Kao Uobičajeno"
za MMS
uđi u Meni -> Poruke -> stisni tipku Meni -> odaberi "Postava poruke" oznaći "Postava MMS poruka" stisni "IZMJENA" pa onda označi "Info o poslužitelju" stisni "ODABERI" stisni tipku Meni -> oznaći "Izmijeniti" -> stisni "ODABERI" oznaći "Ime Web sesije" stisni "IZMJENA" sad odaberi "VIP.mms" i stisni "GOTOVO".
voila
sve sam ja to napravio, ali opet isto...
mms ne moze poslati a za vodafone live mi javlja da gprs nije aktivan...
kazes nece ti ni prikazat web?? jesi li dobio potvrdu ukljucenja gprs??Izvorno postao racpok
dobio sam potvrdu i za ukljucenje gprs-a i mms-a
i jos sam sa njihovih stranica rekao da mi sms-om posalju postavke za gprs i za mms
i podesio sam kako mi je nered objasnio ali banana...
ajd pošalji u PM broj pa se možemo čuti.
oprostite sto dizem staru temu, ali bolje ovo nego da otvaram novu...
uglavnom imam isti ptoblem, kada se hocu spojit na net, pise mi:"GPRS mreža nedostupna"
i postavio sam sve postavke kako sam dobio od njih na papiru, ali jednostavno mi se nece spojit, i to mi se pocelo događat odkat sam prvi put osto bez para na mobu![]()
Probaj službu za korisnike zvrcnut, vidi šta ti oni kažu. I reci da je počelo kad si ostao bez para, a da sad imaš love na mobu itd...
Imaš ikonicu od GPRSa? Ima ikona kad si spojen, ima kad je GPRS available ali nisi spojen i ima kad GPRS nije dostupan.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a imam neku ikonu...
evo screenshot sa moba:
![]()
To je ok. Pokazuje da ima gprs-a (oni kvadratiči kraj signala).
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Bookmarks