Raspitaj se na nekim buy/sell forumima. Ja sam nedavno vidio u dućanu koji prodaje rabljene mobitele jedan N-Gage za nekakvih 700 kn. E sad jel to punu ili nije to neznam? Tko traži taj i nađe!
Bok ljudi , kao sto vidite imam veliki problem , naime nemam gdje kupiti Nokiu N-Gage samo Nokia N-Gage QD kao da je ova losija, naime zacudilo me da na www.mobis.hr N-gage nije bilo. zato vas molim recite mi web stranicu ili br. telefona neke tvrtke gdje mogu naruciti Nokiu N-Gage? Hvala unaprijed
Raspitaj se na nekim buy/sell forumima. Ja sam nedavno vidio u dućanu koji prodaje rabljene mobitele jedan N-Gage za nekakvih 700 kn. E sad jel to punu ili nije to neznam? Tko traži taj i nađe!
Pogledaj u Oglasniku
Testis unnus, testis nullus!
slažem se s markom 6630Izvorno postao marko6630
zeemax
Ma znam sve. to sam prvo i predpostavljao al nemam bas previse povjerenja s oglasnicima!![]()
Ako budeš imao sreće(da nije rasprodana) naći ćeš novu u T-centrima za 398 kn sa Simpa brojem i godinu dana garancije.Naravno nije zaključana na mrežu.
Ti bokca! SMS freak,ma je li ovo istina? 398 kuna i nezaključana.
Zvuči tako primamljivo da je na granici s nestvarnim.Pogotovo jer se radi o cijeni za koliko bi 90% forumaša prodalo svoju 3310 ili slične. Moram zvati Tmobile centar.
Je,istina je.A bratu sam kupio 3650 za 498kn u četvrtak.
A glede 3310,taj mob je star par godina i po mom tržišnom zakonu ne vrijedi više od 180 kn od početka ove godine.Znam da su ga neki ljudi platili puno novog ali tržište je takvo da cijene padaju mjesečno i sad smo već u 2006 što još snižava cijene.
Zadnji uredio sms freak : 01-01-2006 u 17:07
Ma di si ti nju vidija za 398kn. Ajde daj link da se uvjerimo!
Najbolje pogledaj u ovome cafe oglasniku. Ja sam dobija mnogo ponuda kada sam je htio kupiti.
Pitaj dj velju, on je ja mislim da ima.
Nema logike da 3650 dođe više nego 6600.... čudno....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
E, je li N-gage u biti prva Nokija iz N serije?![]()
![]()
Tako bi nekako ispalo,zar ne?Sad,oni došli nama prodavati maglu,ko ono N90 prva iz N-serije!
Zaboravio sam onaj dan zvati T-mobile centar i provjeriti.Po mom mišljenju SMS freak ima vezu u nekom T-mobile dućanu.Pazi,sad da 3650 za 498kn. Hoće li biti 6680 za 998kn?
Šalu na stranu,fakat bih volio kupiti ili N gage ili 3650 po toj cijeni.Zato,daj link da provjerimo.Sutra idem ranom zorom u T mobile centar.
Ljudi,treba ih iskoristiti još dok nisu krenuli u onu inventuru poslije blagdana.Ej,onda do recimo 1.3. nitko im ne uđe u Centar kao ni u bilo koji drugi dućan za mobitele...
Nema link na to,morate otići u vama najbliži T-centar i ako nigdje nije vidljivo istaknuto Simpa kompleti- Nikad povoljnije! onda pitajte nekoga od zaposlenih dali još imaju posebnu ponudu starijih uređaja u Simpa kompletima.
Inače je u PŽ dostupna i 7650 ali za 998 kn.
P.S.Nemam nikakvu vezu tamo,samo sam išao provjerit koje uređaje imaju dostupne u toj ponudi i našlo se par pravih prilika.
Bogme baš i jesu prave prilike!
Je stvarno u Pž po 398 i 498 kn, a N7650 998kn. Već sam zvao frenda u Pž da provjeri kaže da je tako. Alaj će bit kupovine. Bar tri N3650 i tri N-Gage-a. Ma hvala ovom liku koji je ovo napisao svaka mu čast.Izvorno postao sms freak
![]()
![]()
![]()
Što misliš,samo u Požegi da toga ima?
Neznam. Možda ima i dalje, al za Pž znam da ima još. Raspitaj se po t-centrima. Možda ima tih "zaostalih" još po tim cijenama.
Jeli itko vidija u zivo taj ducan di je n-gage 398kn ili su svi culi samo glasine.
koliko bi dao novaca na n-gage?
Sto bi to trebalo znaciti?Izvorno postao 2fast4you2fast
poznajem jednoga lika sta je prodaje
Nova je 398kn. Sto onda mislis koliko bi dao? Jos ako je stara!
Provati cu sutra malo setati po gradu pa mozda i nadem taj ducan di je n-gage 398kn.
T-centar traži.Drugi nemaju.
E a lako je vama govoriti , recimo da sam ja malo vise udaljen od Požege , a kreteni iz Oglasnika ne daju kontakt informacije ak se ne preplatis , pa.......................................![]()
![]()
![]()
Stavi oglas u forumski Oglasnik:
npr. K: Nokiu N-Gage
Možda prije nađeš nego preko Oglasnika-tiskanog.
ma 398 kuna odmah bih ju uzeo iako nisam imao u planu nju uzet već polovnu 6600 ali eto gledam po oglasima! ispod 500 kuna polovne nikako..zapakovane 800 čuna....
a trenutno sma u Zagrebu pa možda da pronjuškam...javim....i naravno kupim odmah! 8)
ako je netko čuo di točno molim vas da javite.....
mama ti sestra!
Bookmarks