A imas u HGspotu od 256MB
zna tko gdje se može kupiti memorijska kartica za nokiu 7610 većeg kapaciteta?
A imas u HGspotu od 256MB
nemaju gledao sam na stranicama u njihovom katalogu.ječer mi frend bio tamo kupovao neke stvari i pitao,odgovor da nemaju,meni je kupio USB punjač za nokiu koji ne radi,sva sreća da ne košta puno
...pa ja sam kupio prošli tjedan u HGspotu - 256 mb za 235 kn...ne kužim kako nemaju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ali covjeku vjerojatno trebaju RS-MMC kad ima 7610
pogledaj u metrou
Tko kaže da nemaju u HGSpotu reduced MMC? Evo, 256 MB za 341 kn.
Link
Ma mora biti u HGsputu neki dan sam kupovo graficku pa sam vidio i tu MMC
May the Force be with you!
hvala vam onda ni oni sami neznaju šta imaju,šta nemaju,otći ću sam sljedeći tjedan pa pogledati,
molim moderatora da promjeni ime teme, a 'lud za nokiom' dobiva prvo upozorenje (sljedeće je ban) jer nije adekvatno nazvao temu, makar mu u pravilima foruma (koja je MORAO pročitati kod registracije) piše da se teme NE SMIJU nazivati općenitim nazivima kao 'mala pomoć' ili 'kako?' ili 'molim pomoć' i slično.
I da nisam vidio odgovore na ovaj post, samo on topic dalje molim.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Imaju u HGSpotu i RS-MMC od 512mb
Mislim da je neki 400kn
U HGspotu od 512MB samo obicni MMC,RS-MMC ne
256 je sasvim dovoljno po mojem misljenju
oprosti ima li u katalogu?
Pa friski je dao link hgspota i na njemu pise da je raspolozivo
pa valjda imaš garanciju na taj usb punjač?iskoristi je!
zeemax
Zvao sam HG Spot i rekli su mi da imaju RS od 512...
I kolko kazu da kosta?
Ako normalni kosta oko 400-500kn onda bi ovaj mogo kostat od 550-650,nebi smio kostat vise
...onda neka navede u postu ili imenu teme...nisam znao da 7610 koristi RS...Izvorno postao IvLajec
...pa razlika cijena obične i RS MMC kartice,koliko sam ja vidio,nije veća od 100 kn (zavisi od memorije kartice)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislim da daljnje odgovaranje na ovu temu nema nikakvog smisla.
link Nabava
Razlika u cijeni zavisi o proizvođaču;nekima je razlika od 50kn,a nekima 300kn,od svih kojih sam vidio(RS-MMC)najskuplje su SAMSUNG I KODAK
Bookmarks