mozete mi rec gdje da kupim stereo slusalice za mpx-icu??ja sam u zg.
i preporucite mi neke za ruzumnu cijenu![]()
hvala!
mozete mi rec gdje da kupim stereo slusalice za mpx-icu??ja sam u zg.
i preporucite mi neke za ruzumnu cijenu![]()
hvala!
Pogledaj kod zastupnika u Ram..mislim da su original oko 200kn
A ako imaš volje možeš si i sam napravit pretvornik
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Kako se moze napraviti?
Odes u chipoteku i tamo kupis za 14-15 kn jedan 2.5mm muski banana jack ulaz..(pazi da ima 4 konektora..mikrofon, lijevi, desni zvucnik i masu) ...Izvorno postao 2_good_2_b_true
i kupis jedan 3.5 mm zenski ulaz gdje ces ustekavati obicne slusalice...to je max 5 kuna. Trebas jedan trozilni kabel i lemilicu.
zeznuto je lemiti ovaj 2.5 mm jack..jer ti tamo gdje trebas lemiti izgleda slicno kao i sa strane koju utices u mobitel, samo se promjer smanjuje svakim konektorom. Najlakse bi bilo objasnit..zamisli da imas cijev promjera 10 cm duzine par cm....iz nje ti viri cijev promjera 8cm..pa iz nje promjera 6 cm....
I sad kad ides lemiti (napamet nisam siguran koji je lijevi koji desni zvucnik)..no moras zalemiti jedan zbucnik na onaj komad najblizi pregradi..tj najdeblji..i drugi zvucnik na srednji. Najmanji konektor..ti je za mikrofon i to ne trebas.
Masu lemis na donji dugacki dio (imas rupicu). Mirkofon na 2.5mm jacku kojeg uzices je skroz na vrhu...
Meni radi normalno sve..mislio sam da ce mi se lomiti zicice i da cu ih morati cesto lemiti..no pojavio se drugi problem....malo sam valjda u djepu iskrivio taj banana jack sto ide u mobitel..i sad mi malo ispada..pa ga moram drzati u djepu ak zelim da me ne zeza...
imam jos gluplji problem..a to je sto nakon slusanja mp3-a...izgleda da mi se pocela korumpirati SD kartica....tak da sam morao maknuti WIN05...
mpx200, V360, SE K610i
Odes u chipoteku i tamo kupis za 14-15 kn jedan 2.5mm muski banana jack ulaz..(pazi da ima 4 konektora..mikrofon, lijevi, desni zvucnik i masu) ...
i kupis jedan 3.5 mm zenski ulaz gdje ces ustekavati obicne slusalice...to je max 5 kuna. Trebas jedan trozilni kabel i lemilicu.
zeznuto je lemiti ovaj 2.5 mm jack..jer ti tamo gdje trebas lemiti izgleda slicno kao i sa strane koju utices u mobitel, samo se promjer smanjuje svakim konektorom. Najlakse bi bilo objasnit..zamisli da imas cijev promjera 10 cm duzine par cm....iz nje ti viri cijev promjera 8cm..pa iz nje promjera 6 cm....
I sad kad ides lemiti (napamet nisam siguran koji je lijevi koji desni zvucnik)..no moras zalemiti jedan zbucnik na onaj komad najblizi pregradi..tj najdeblji..i drugi zvucnik na srednji. Najmanji konektor..ti je za mikrofon i to ne trebas.
Masu lemis na donji dugacki dio (imas rupicu). Mirkofon na 2.5mm jacku kojeg uzices je skroz na vrhu...
Meni radi normalno sve..mislio sam da ce mi se lomiti zicice i da cu ih morati cesto lemiti..no pojavio se drugi problem....malo sam valjda u djepu iskrivio taj banana jack sto ide u mobitel..i sad mi malo ispada..pa ga moram drzati u djepu ak zelim da me ne zeza...
imam jos gluplji problem..a to je sto nakon slusanja mp3-a...izgleda da mi se pocela korumpirati SD kartica....tak da sam morao maknuti WIN05...
mpx200, V360, SE K610i
sorry na duplom postu..nesto je zezalo sa slanjem....ak moze admin obrisati jedan...
mpx200, V360, SE K610i
evo znam da izvlačim staru temu ali moram ovo napisat. pošto sam imao p900 i s njime stereo slušalice sa 2,5mm jackom. probao sam ga uštekat u mpx200 i gle čuda radi. ali stereo radi samo ako malo izvučeš jack vani. znači jedno milimetar morate izvuć i radi stereo. mikorofon nisam probao i mislim da ne bi radio. ali eto jednog načina na koji možete slušat mp3 na mpx200.![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
E fora je u tome sto je najvjerovatnije taj handsfree od SE-a ima taj 2.5mm utikac sa 3 pola. Isto je i s nekim nokiinim mmodelima, te oni rade tako da ih se malo izvuce iz uticnice, pa onda "uhvate" signal.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
hehe...imam još jednu novost. pošto sam nabavio MDA II i snjime dobio slušalice, također stereo, vidim ja te slušalice isto imaju 2,5mm jack. i idem ih ja uštekat u mpx. kad ono savršeno odgovaraju! ne moraš ni izvlačit ništa. eto sad na oba mobitela imam slušalice! dakle slušalice od MDA II odgovaraju na mpx200! i čak puno bolje izgledaju od orginalnih mpx200 slušalica.Izvorno postao xianfu
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
@ blento Jel se može tak nešt napraviti i za nokiu 6230 ?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Bookmarks