Mislim, tko ti je to pak provalio...? Svašta...
Zar je zbilja istina da ako u iPod nano staviš pjesme, kasnije ih ne možeš obrisati? Ja bi trebala dobiti ipod nano 2 gb, a sad sam u nedoumici.
Mislim, tko ti je to pak provalio...? Svašta...
tak je rekel prodavač....i ja njemu kažem "molim? pa kakav je to onda mp3?" a on meni kaže "jest, to vam se samo jednom napuni i više se nikada ne briše". Ajde, bar sam to sad riješila![]()
u kojem dučanu ti je to reko prodavač?
Komotno se vrati u isti dućan, traži voditelja smjene ili vlasnika i reci kaj je ovaj rekao tebi... Mislim, tko sve dobije posao... Kaj ima lupetati ako pojma nema, a očigledno je da nema kad može ovakvo što tvrditi...
Sa iPod nana ne možeš pobrisati pjesme u playeru, već ga moraš priključiti na PC i brisati pjesme u iTunesima...
Zadnji uredio .El Nino. : 07-06-2006 u 13:10
Bom Chicka WahWah
ali termin "to vam se samo jednom napuni i više se nikada ne briše" neznači to,a to da se nadaju pobrisat pjesme koje su na playeru bez itunsa otom-potom....sve se može kada je želja dovoljno jaka
Cak se dobije iTunes uz Nano,iPod i Shuffle....:three:
Ma da nisam znala.Ja cu dobiti iPon nano od 4 gb.Stvarno se ne mogu obrisati pjesme u mp3 playeru?To treba preko kompa i programa iTunes-a??
Onda moram slusati sve sto je cool i prebacit u mp3 player.
a šta ti to znači uopče...staviš pjesme, imaš ih i sad želi obrisat,ok obrišeš i šta sada? više ih nemaš a da bi stavila neke nove moraš ponovo spojit na itunse a čim to radiš onda jednostavno možeš pričekat sa brisanjem do tog trenutka pa pobrisat kad misliš ubacit nove zar ne?!![]()
Srećom da postoji program za brisanje pjesmi sa kompa sa programa iTunes-a.
Nesšto sam naučila iz toga.![]()
S time se slažem...ali kaj u situaciji kada želiš da ti iPod posluži za prijenos podataka, a na njemu nemaš mjesta...a pjesme nemreš brisati...to znači da bi sa sobom morao furat CD s iTunesima i instalirat ga na taj komp s kojeg hoćeš prebaciti podatke samo da bi mogao izbrisat pjesme...Izvorno postao sodom
Ne znam, ali to mi je glupo napravljeno da pjesme možeš brisati samo putem iTunesa...
Bom Chicka WahWah
Da u pravu si,i meni je glupo brisati pjesme na kompu putem iTunes-a sa mp3 playera.A što se može :-X
Novi Winamp podržava ipoda out-of-the-box, a za stariji postoji plugin.
Ukoliko je baš nešto hitno zbriši sve, pa poslije preformatiraj ipoda...
Koliko puta mi je neki frend / frendica rekao da je ipod najbolji player, "jer je tako rekao tip u ducanu"...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
To su gluposti...prvo moram isprobati neku stvarčicu da procijenim da li je dobra i vrijedi li te pare...normalno da će ti to reći u dućanu, jer im je cilju da prodaju što više robe, pa onda trkeljaju gluposti naivnim kupcima...
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao rospaya
Ajde reci koje su njegove mane i nedostaci???![]()
![]()
Kad sam imao iPod nano (za iPod video ne znam), primijetio sam ove nedostatke:
- loša baterija (ako slušaš muziku na nekih 75-80% glasnoće, baterija ode za 6-7 sati bez pol frke)
- equalizer (dogodilo mi se da kad prebacim neke pjesme na iPod, da jako krče bez obzira na postavke u equalizeru, i onda sam ih morao sređivati putem iTunesa)
- onaj kotačić zna biti preosjetljiv
- kučište se lako izgrebe
- mogli su staviti bolje slušalice (makar nisu ni ove tak strašne)
Bom Chicka WahWah
Pa, recimo za početak, mana mu je ta - nemogućnost brisanja u hodu... I ne baš izdržljiva baterija...
Joj sada ste me![]()
Pa koji je mp3 player najbolji????![]()
Ne postoji "najbolji" player, već za svakog ponaosob može biti player koji mu najviše paše... iPod je skroz okej, ali kao što je već milijardu puta ponovljeno i napisano, ima i jeftinijih i boljih... Uostalom, dobit ćeš ga, a poklonjenom konj... playeru se ne gleda u zube...![]()
kakve su ovo gluposti??!! ambolivbolIzvorno postao Baby_Blue
jel to tebi ima ikakve logike?? trebala si tom prodavaču reči "e bok bok.. di ti buraz"
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
U subotu cu se ici raspitati,možda uzmem Sony NW-A3000/S
To je jako dobar izbor...ima ga frend i prezadovoljan je...ima veliki kapacitet, a i baterija mu je odlična...Izvorno postao Irena_zgb
Bom Chicka WahWah
Ima ga tvoj frend i zadovoljan je??SUPER
PUNO TI HVALA NA POMOCI,STVARNO SI MI PUNO POMOGAO
Bookmarks