Zar je zbilja istina da ako u iPod nano staviš pjesme, kasnije ih ne možeš obrisati? Ja bi trebala dobiti ipod nano 2 gb, a sad sam u nedoumici.
Zar je zbilja istina da ako u iPod nano staviš pjesme, kasnije ih ne možeš obrisati? Ja bi trebala dobiti ipod nano 2 gb, a sad sam u nedoumici.
Mislim, tko ti je to pak provalio...? Svašta...
tak je rekel prodavač....i ja njemu kažem "molim? pa kakav je to onda mp3?" a on meni kaže "jest, to vam se samo jednom napuni i više se nikada ne briše". Ajde, bar sam to sad riješila![]()
u kojem dučanu ti je to reko prodavač?
Komotno se vrati u isti dućan, traži voditelja smjene ili vlasnika i reci kaj je ovaj rekao tebi... Mislim, tko sve dobije posao... Kaj ima lupetati ako pojma nema, a očigledno je da nema kad može ovakvo što tvrditi...
Sa iPod nana ne možeš pobrisati pjesme u playeru, već ga moraš priključiti na PC i brisati pjesme u iTunesima...
Zadnji uredio .El Nino. : 07-06-2006 u 13:10
Bom Chicka WahWah
kakve su ovo gluposti??!! ambolivbolIzvorno postao Baby_Blue
jel to tebi ima ikakve logike?? trebala si tom prodavaču reči "e bok bok.. di ti buraz"
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
U subotu cu se ici raspitati,možda uzmem Sony NW-A3000/S
To je jako dobar izbor...ima ga frend i prezadovoljan je...ima veliki kapacitet, a i baterija mu je odlična...Izvorno postao Irena_zgb
Bom Chicka WahWah
Ima ga tvoj frend i zadovoljan je??SUPER
PUNO TI HVALA NA POMOCI,STVARNO SI MI PUNO POMOGAO
nemoj!!! ja imam nano.... i poprilicno sam zadovoljan!!! prekrasan je, zvuk je odlican, jako tanak, lagan... istina da se jako lako izgrebe, al onda fino kupis torbicu...
moje preporuke!!!
Eh sada sam u nedoumici,vidjet cu pa cu Vam reci koji sam uzela,ima vremena do 18.7.
A da napises sto trazis od mp3 playera, pa cemo ti onda pomoci kako treba...Izvorno postao Irena_zgb
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks