Probaj ga odspojiti i ponovo spojiti. I naravno pogledaj u BIOS-u da li je nariktano da boota s harda itd.
Naime, pri dizanju windowsa javlja poruku BOOT FAILURE, insert boot disk, umetnem XP boot CD i idem nanovo instalirat XP, ali prilikom pritiska ENTER (da instaliram nove windowse) javlja mi poruku da nije nasao instaliran ni jedan HARD disk, a on je uredno prikopcan ?!?
hvala
Probaj ga odspojiti i ponovo spojiti. I naravno pogledaj u BIOS-u da li je nariktano da boota s harda itd.
dal ga prepozna u biosu? Jesi do sad radio na tom hardu il je friško ukopčan?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
odspojio i spojio i u biosu stisnuo auto deteck hard drive i od tad se dignuo...valjda ce radit neko vrijeme...hvala puno na brzim odgovorimaIzvorno postao bluntafari
![]()
Očito na napajanju gubi kontakt...
Meni je SATA hard radio probleme. Prilikom bootanja XP cd-a (kod nove instalacije), pritisneš F6 (može i par puta) odmah na početku. Nakon učitavanja boota će ti reći da instaliraš podršku za dodatne uređaje. Umetneš disketu (s hard driverima) u A: i stisneš S za instalaciju harda. Može biti problem ako nemaš drivere. Probaj ovo mada čini mi se da ovo kod tebe nije rješenje.
Bookmarks