Kada upišem IMEI u NokiaFREE kalkulator, on se buni da je to 6310i i forsira V2, ali mi kod 7 ne radi. Mob je zaključan na Cronet.
Kada upišem IMEI u NokiaFREE kalkulator, on se buni da je to 6310i i forsira V2, ali mi kod 7 ne radi. Mob je zaključan na Cronet.
Isključi expert mode u opcijama i sam odaberi 6610i, i što je još važno pod box odaberi T-mobileIzvorno postao Jivo
Gud lak
Andrija,Izvorno postao andrija
Htio si reći "uključi" Expert mode, zar ne? Inaće neću moći birati box.
OK, probat ću. Mob je prijateljev, moram čekati slijedeću zajedničku pivu da mu ga pokušam otključati ;-)
Thx,
Jivo
pazi imas 5 pokusajam da ga otkljucas, od kojih vec imas jedan manje..dakle 4.Izvorno postao Jivo
nakon toga ti nista osim kompa nece pomoci, a to ces morati platiti kod nekog unlokera. ne ukucavaj kodove olako.
DaIzvorno postao Jivo
uključi
otključat češ ga 100% iz prvog pokušaja, samo odaberi kao što sam ti rekao![]()
Ljudi, ja sam ovdje novi, ali čini mi se da bi bilo ljudski i pristojno umjesto sarkastičnih primjedbi reći ako je netko zabrijao i dao krivu informaciju.
Dakle, sjećam se da sam takav telefon od VIP-a otključao bez pol muke (i pol znanja), a jasno se sjećam da nisam koristio sugerirani GEN.
Da čujem drugo mišljenje ...... ?!?
Nisu ništa bili sarkastični nego su ti htjeli samo dobro,a ako ti nije teško napiši IMEI pa bum ti ja poslao kod ako ti nije bed kaj ga ti nisi uspio izračunat ( sad sam ja malo sarkastičan ali j... ga izletilo!)Izvorno postao Jivo
Bookmarks