Siemens mislim da bi tu bio najbolji jer kad se kod njega uključe velika slova, onda su stvarno velika da ih možeš pročitat s 2-3 m.
Trebam mob za stariju osobu. Tako da bi dotični trebao biti što jednostavniji za korištenje i imati velika slova i brojeve na displayu.
Pritom ne mislim samo na Samsung-foru da kad tipkaš broj onda ga ispisuje veliko nego da su slova velika i u imeniku i u popisu propuštenih poziva itd.
Ima netko neku ideju?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Siemens mislim da bi tu bio najbolji jer kad se kod njega uključe velika slova, onda su stvarno velika da ih možeš pročitat s 2-3 m.
Iako pomalo star (malo više od malo), ali za ovakve stvari odličan SonyEricsson T68i. Stvarno je mogao staviti velika slova na zaslon, u svim izbornicima (menu-ima). Od cijelog zaslona stala bi mu 3 reda samo na njega u takvom slučaju.![]()
...al su problem tipke - jer su male...Izvorno postao mbusic
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
samsunzi imaju velika slova
Gore ti je covjek napisao da hoce svagdje velika slova, a ne samo kad tipkas broj(sta je stvar kod samsunga).Izvorno postao sonyck
Siemens mislim da moze povecavat sva slova i u meniu i kod tipkanja. Probaj neki pocetnicki siemens, njih imas uglavnom u ovim simpa i vip paketima za male pare.
Zadnji uredio xianfu : 01-06-2006 u 10:55
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
a i šta će takvoj osobi mob koji za najveću tipku ima interneš, i tako je bilo koji samsung već sa c/b ekranom dovoljno kompliciran (subjektivno govorim) za ovakvu namijenu..Izvorno postao sonyck
![]()
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Vidim da je Siemens u vodstvu po glasovima... A ima netko neki konkretni model za preporučit? Ja, u pravilu, ne volim Siemens, ali mob ionako nije za mene.
A što se "naprednih funkcija" tiče, trebao bi imat imenik, kalendar, SMS, MMS, nekakvu kamericu, i to je to...
SE T68i je bio već u upotrebi, ali tipke su stvarno presitne...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja sam isto trebao mobitel za stariju osobu...tocnije, za moju baku. I vjeruj, kompletno je odusevljena mobitelom koji sam joj kupio, NOKIA 1100 ! Jos podesis u imeniku onako sve veliko, i to je to. MA kakav siemens,samsung... to je sve komplicirano.. N1100 ima sve u par tipaka : gore-dolje, ok, i brisi. I to je najjednostavnije sta moze biti. Eh, a to sad kamerica ovo ono, ak joj to stvarno treba ,kupi joj SE T610...il tak nesto
M R Z I M .T..Com
Jesi razmišljao o Nokii 6101... Ima stvarno velike tipke i velika slova se prikazuju kad tipkaš broj...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
onaj alcatel kaj je bio u akciji ali nema kamericu..
e da i danas na stanici u sesvetama neki deda sjedi na torbi i ima povečalo i tipka po mobu...majke mi..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...da, dobar mob, samo ne znam da li ima podešavanje veličine slova u meniju te u porukama...Izvorno postao Ićo
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nokia 6030 vise se ne sjecam kakva je velicina slova u porukama al ona je ok podosta velike brojkeIzvorno postao Eminem
Ja bi predložio Nokiu 6170...koristio sam mobitel par puta i ima najveće tipke od svih mobova koje sam imao, a ni slova na displayju nisu mala...također, kao prednost za stariju osobu bi naveo to kaj je preklopni, jer kada netko zove, osoba ne treba tražiti zelenu tipku da se javi, nego samo orvori poklopac...barem ja to gledam jednostavnim i praktično![]()
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao Eminem
ima u porukama, u meniju mislim da nema nego su ikone(ps mislim da je dosta veliki tekst u meniju)
Slažem se sa 6101 ili 6170. Mislim da su za tvoje zahtjeve odličan izbor! A nisu ni skupe.
Šteta što ti treba baš kamera jer bi oni stariji (6310, 3410...) bile super!
E, još pogledaj 6020.![]()
da, imas dobru ponudu za 6101 u vipu..
bez pretplate 991kn, a ako das neki stari mob onda za 891kn
to mislim da je dosta povoljno![]()
Bookmarks