Pogledaj osnovne Siemens DECT telefone, oni imaju prilicno velike tipke, a cini mi se i dovoljno velike brojke na ekranu. Nesto tipa siemens A200.
Dakle, trebam telefon za baku, bezicni naravno. Jeftini, ali ne neki srot.
Volio bi da ima karakteristike poput ovih:
-sto vece tipke (da baka lakse tipka)
-sto duze trajanje baterije (da ga nemora stalno nosit u baznu stanicu da se puni)
-bilo bi dobro da ima popis propustenih poziva (da baka vidi tko je zvao dok je ona bila na wc-u, i nije mogla/stigla do telefona. a telefon ipak nebu furala sa sobom na wc, to joj nedamo)
-ostale funckiju poput sekretarice, sms itd nisu bitne
Hvala!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pogledaj osnovne Siemens DECT telefone, oni imaju prilicno velike tipke, a cini mi se i dovoljno velike brojke na ekranu. Nesto tipa siemens A200.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Panasonic ima dosta povoljne dect-ove, zna se u metrou naći dobar deal...
Quadrov DECT u Kauflandu košta 299 kn, ima ekran u boji i SMS (ako ti je to važno) i dosta je velik... ja osobno imam Panasonica, mislim da za 300 ili čak manje kuna možeš kupiti osnovni model, samo ti preporučujem da ima osvijetljen display ...(a to najjeftiniji (K 200, ili tako nešto) nema)
Nije ovo za mene ...
pa, kao sto rekoh, sms, ekran u boji nije bitno. sta ce to baki?![]()
pogledat cu malo za ove 'entry' modele siemensa, panasonica i qudra, ovisi na sto naletim u gradu
Panasonic gledaj...kvalitetni i dobro (ako joj padne na pod)... i veliki su... praktični i jednostavni...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nemoj uzeti Quadro, a Siemens nemoj zbog cijene i onda ti ostaje da uzmeš Panasonic. Jeftin je kao Quadro a dobar je.
panasonic tcd 200 je super izbor.
Ja kupio svom penzioneru (87-godišnjak-u cvijetu starosti) siemens dect
Crno-bijeli, velike tipke, domet 300m (u kući 50m). Sve ostalo je pljuga jer penzionera baš ne dira neka sms-mogućnost, ekran u boji ili ostale kakice![]()
Don't drive faster than you guardian angel can fly
sad mi je palo napamet, posto ja imam siemens dect sa funkcijom 'walk and talk' da bi kupio takav telefon sa tom funkcijom i baki pa bi besplatno razgovarali![]()
![]()
ova walk and talk funkcija otpada....
jer, kad se ukljuci ta funckija tada telefon nemoze primat normalne pozive. dakle ja bi trebao dojavit baki da ukljuci tu funkciju..ma..ugl nis. nije bitno. sutra cu kupit nesto.
ja jučer kupio tcd200 u mercatoneu za 290Kn ....
Bookmarks