negdje sam čito kak ga zbrisat al se više ne sječam a taj program mi jako pili živce...![]()
![]()
![]()
![]()
negdje sam čito kak ga zbrisat al se više ne sječam a taj program mi jako pili živce...![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
To prije nikad nisam niti išao viditi kako uninstalirati windows messager.
Uspio sam odma.![]()
Idi pod control panel --> add or remove programs --> Add/Remove windows components --> i samo nađi Windows Messanger
Meni je to radilo
več sam to probavo ali neče mi ga izbrisat
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Meni ga sad više nema.
Što ti toćno napraviš kad dođeš tamo u Add/Remove Windows component?
Otiđite u vaš Windows direktorij i onda u poddirektorij INF. nađite datoteku koja se zove sysoc.ini. Otvorite je u Notepadu,nađite redak msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7
i iz njega izbacite riječ hide, tako da izgleda ovako msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,7
Spremite datoteku i nakon toga otiđite u Control Panel - Add/Remove Programs ¦ Add/Remove Windows Components. Uklonite oznaku pokraj stavke Windows Messenger i kliknite na Next. Kad završite, Messengera više neće biti. Na isti način možete ukloniti i Internet Information Services ili Pinball.
Upozoravam vas da bi uklanjanje Messengera moglo imati negativne posljedice na rad Outlooka ili Outlook Expressa, pa pripazite što radite.
C/P sa: http://free-bj.htnet.hr/colicweb/dei...messenger.html
pa ja nemogu vjerovat sve sam napravio kak piše i JOŠ SE NIJE IZBRISOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks