Kupih (konačno) novi HDD i sad ga treba inicijalizirat (u Disk Management-u), pa me zanima, ako se netko sjeća, po koracima što treba označiti, napraviti, dal mi treba dynamic disk (što god to bilo), više se ne sjećam što treba poklikati...
TnX!
Kupih (konačno) novi HDD i sad ga treba inicijalizirat (u Disk Management-u), pa me zanima, ako se netko sjeća, po koracima što treba označiti, napraviti, dal mi treba dynamic disk (što god to bilo), više se ne sjećam što treba poklikati...
TnX!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja sam svoj novi sa Partition magicom sredio. odredio mu C: i kasnije druge diskove i sve lagano isformatirao.
dobar grah daleko se čuje
Ako je vanjski ili dodatni u kućištu onda u Disk managementu stavi Mark partition as active i onda formatiraj.I to bi trebalo bit to.
Daaaavno sam inicijalizirao HDD pa se teško prisjećam koraka u postupku.
Ma samo sam dodao novi u kućište. U principu win mi sve sami nude, sjećam se da sam i s vanjskim isto radio, no ne znam dal da označim da je disk dinamički ili ne.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks