Nakon 2 godine korištenja V525 fleshane na V600 odlučio sam promijeniti mob.
Što savjetujete, jel L7 uopće što bolja, osim video snimanja?
I jel nove motorole imaju što bolji priključak za punjenje (to mi je bila jedina zamjerka na V525)
Thx
Nakon 2 godine korištenja V525 fleshane na V600 odlučio sam promijeniti mob.
Što savjetujete, jel L7 uopće što bolja, osim video snimanja?
I jel nove motorole imaju što bolji priključak za punjenje (to mi je bila jedina zamjerka na V525)
Thx
Pa po meni imaju pogotovo ako imaju mini USB kao moja v360!Izvorno postao happydayhr
![]()
Ako bi baš motorolu, moraš reći koliko bi love izdvojio i kak misliš uzeti mob (na crno ili u nekom centru). Sa punjenjem nemaš problema.Izvorno postao fliponja
do 1500 kn max šta uzeti, na bilo koji načinIzvorno postao GoGs
ne mora biti motorola
Ako hoces motorolu a da je neka razlika veca od v525 onda uzmi v3x, mislim da nema bas za 1500 al za 1600 vec ima. A od drugih mobova ima brdo, SE d750 recimo nije los izbor...
Također za te pare baci oko na ove mobitele:
Motorola V3i, V3x
Nokia 6230i, 6670, 7610
Samsung D500, E720, E730
Siemens S75
Sony Ericsson D750, K750i
Znam da sam ovdje napisao dosta mobova, ali mislim da su za te novce dobri![]()
Bom Chicka WahWah
ja ti preporučam SLVR L7, rokrE1 ( E398), ako hoćeš možda na crno, onda ti je lijep izbor v3i...Izvorno postao happydayhr
uskoro će i u T-mobile ponudi biti V3x, po povoljnijim cijenama...
pa možda to pričekat
Zavisi što očekuješ od moba, i ja sam imao v525 i prešao na v360v i jako, jako zadovoljan.Izvorno postao happydayhr
Fotić odličan, video snimanje manje bitno, ali podnošljivo, skinovi, mp3 player sa odličnim zvukom. Uz dobre slušalice čuje se odlično i na traktoru. Micro sd cijena opet pala pa se može uzeti 512mb za manje od 300kn. Stane brdo igrica, aplikacija, stavio cijeli crtani (za probu) 1:10min sa izvrsnom slikom.
Baterija traje malo duže nego na v525, signal dobar, lakši rad sa imenikom...
Sigurno još puno toga za vrlo prihvatljivu cijenu.
Preporuka![]()
povratak motoroli :)
Ja bih ti isto preporucio V360.... Al ako hoces nesto bolje i ako si spreman izdvojiti vise novaca uzmi V3x ili nokia N70![]()
nitko ne zna gdje ima malo veci izbor mobaca? ok, a kako na crno, kod koga i gdje? moze i na pp
www.oglasnik.hrIzvorno postao daspei
Bookmarks