kaj se to moze????
Ako bi netko imao živaca objasniti postupak flashanja i navesti programe i ostale detalje za Flashanje V525 motorole sa softom od V600![]()
kaj se to moze????
Može samo treba imati odgovarajuć flash, flex, driver za usb, kabel, program za to sve "uploadati" ili tako nekako pa bi mi dobro došli detaljni savjeti!Poslao: coma_zgb
kaj se to moze????
isto se moze i na V300 pa bi i mene jako zanimalo![]()
Čitao sam puno o ovome na HowardForumima, ali ja još nisam napravio... malo me strah, mada 99% ljudi uspije bez problema.
Flash na v600 se ne isplati radit jer je dosta bagovito i riskantno, ali zato je flex super stvar. Odeš na www.v600.cjb.net i skineš flex file. Treba ti i PST koji možeš skinut sa www.motclub.com
Onda iz PST foldera pokreneš multiflashflex.exe i pod flex staviš taj fajl kaj si skinuo. Sa strane mora bit označeno "Override..." i "Master clear after flex" ...bar tako kažu...
To bi trebalo bit to. Inače flex makne sva vodafone smeča, doda video imaš 6MB, a ne 5 i kažu da su izbornici puno brži. Fora kod flexa je kaj ne mijenja cijeli softver kao flash nego samo neke stvari.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Sad sam pročitao na motclub forumu da se ni slučajno ne smiju flashirati telefoni noviji od 2-3 tjedna jer imaju novu kameru i ovaj njihov f/w nema support za to. Sad sam pitao šta je sa flexom, očekujem odgovor...
Znaci ovo skinem i stavim u mob:
Flex Files
GI9V600000AA0E9 Flex File![]()
Da. Kažu da je taj flex dobar i da nemaju problema s njim.
Nego jel zans kako se ponasa V300 i sto o flexanju i flashiranju nje?![]()
Sve bi trebalo bit potpuno isto, jer je hardverski ista osim kaj nema BT
Evo jučer sam postao ponosni vlasnik v600 :-) Flexao sam v525 i sve je prošlo bez greške.
Jedina stvar koja me smeta kod ovog flexa (GI9V600000AA0E9) je kaj više nemam opciju status reporta za sms.![]()
Inače, dobio sam video, 6.5MB memorije, nema više vodafone softkey-a ni ostalih njihovih njihovih smeča, jedino kaj su ikone ostale iste, ja sam mislio da će imat one orginal motoroline, a ne ove vodafonove.
Raspitao sam se malo i kazu da flashiranje bez po frke uspije uvijek i da ako slučajno ti i nestane struje usred flasha ozivljavanje moba kosta 100KN u servisu pa zato ja idem sa punokrvnim flashom na svoju v300![]()
Poslao: bullet
Raspitao sam se malo i kazu da flashiranje bez po frke uspije uvijek i da ako slučajno ti i nestane struje usred flasha ozivljavanje moba kosta 100KN u servisu pa zato ja idem sa punokrvnim flashom na svoju v300![]()
Ja sam napravio na V525 i mogu reći da to više nije isti mob. Brži je , znao je prije zablokirati i ugasiti se - toga više nema, grafičko sučelje je daleko bolje, znao je jako usporiti nakon prebacivanja podataka s bluzubom), izbarnici se nisu vrtilili u krug nego nako dolaska na zadnju stavku izlazi van, ni to više ne zaj...
Znači stvar valja!
Koji si flash koristio?
ihaladin
Jesu li ti izbornici brzi i imas li ikakvih problema?
nemam nikakvih problema. Jedina stvar koja je,recimo,loša, je ak imaš uključen gprs (ili mms jer on ide prek gprs-a) onda ti ispod hr-vip piše gprs a ne datum... pa ak ne znaš koji je datum... upališ kalendar. Još je jedna nepotrebna stvar a to je dual line suport. uglavnom gore ti stoji mali telefonček i prek njega "1", ali to možeš maknut pomoću mss programa sa motcluba, ak te smeta...
Izbornici su meni se čini isti, mada meni nikad nisu ni bili spori. U sve mi trenutačno ulazi.
Probaj staviti najprije flash TRIPLETS_G_0B.09.1DR_A pa onda flex koji si naveo i jesi li pronašao riješenje za status report?Poslao: ihaladin
Evo jučer sam postao ponosni vlasnik v600 :-) Flexao sam v525 i sve je prošlo bez greške.
Jedina stvar koja me smeta kod ovog flexa (GI9V600000AA0E9) je kaj više nemam opciju status reporta za sms.![]()
Inače, dobio sam video, 6.5MB memorije, nema više vodafone softkey-a ni ostalih njihovih njihovih smeča, jedino kaj su ikone ostale iste, ja sam mislio da će imat one orginal motoroline, a ne ove vodafonove.
Imaš link za download mss-a?Poslao: ihaladin
uglavnom gore ti stoji mali telefonček i prek njega "1", ali to možeš maknut pomoću mss programa sa motcluba, ak te smeta...
Izbornici su meni se čini isti, mada meni nikad nisu ni bili spori. U sve mi trenutačno ulazi.
Save target as...
www.motclub.com/down/apps/mss_3.2.3.zip
Gdje ima opcija za ubit onaj telefonček gore?
Pod other functions staviš kvačicu kraj "Activate dual line support on the phone" i stisneš gumb DE-activate selected features. Ako ti mob dobro komunicira sa programom bit ce ti gotovo za par sekundi.
I nakon toga treba restart, HVALA!!Poslao: ihaladin
Pod other functions staviš kvačicu kraj "Activate dual line support on the phone" i stisneš gumb DE-activate selected features. Ako ti mob dobro komunicira sa programom bit ce ti gotovo za par sekundi.
Ima netko saznanjo HR Meniju gdje skinuti i kako ubaciti?
Na www.motclub.com pod flash nađeš language flash 0037. On ima hrv. Onda ga pomoću PST-a (multiflashflex) flashiraš s tim flashom.
Može li se mijenjati softvare preko bluetootha, a ne kabelom?
Ne.
Bookmarks