ma kupujem zeni neki second mobach pa se mislim,
jel je imao ko oba u ruci pa da moze reci koji mu je bio bolji
ma kupujem zeni neki second mobach pa se mislim,
jel je imao ko oba u ruci pa da moze reci koji mu je bio bolji
imao sam je oba,i bolji mi je dojam w550 ostavio...mob je skroz fora,256mb ak se ne varam memorije,1mpx,okretni zaslon...super mobač i nema ga puno ljudi,dok d500 i d600 ćeš naći kod svakog 6 čovijeka![]()
mislim da ima 1,3mpx kameru.Izvorno postao smogovac
pa ima 1.31mpx...na to sam i mislio pod 1mpx...pa znamo da se nema ni jedan mob ravno 1mpx![]()
bez razmisljanja,d500.w550 mi je neozbiljan.
po 100-ti put o ukusima se ne raspravlja,čovijek je lijepo pitao koji je bolji,pa mu pomogni po tom pitanju...
Držao sam D500 u ruci... Mobitel je dobar...
E sad, ovisi da li je tvojoj ženi bitniji izgled ili funkcionalnost... pretpostavljam izgled...
Ako je za ženu, onda D500... Manji, elegntniji, ekrani su im iste rezolucije, ali mi se čini da je slika na D500 bolja...
Ako ti je bitnija funkcionalnost, onda W550i. Ima više memorije(256MB), walkmen brand, stereo zvučnike, bolju bateriju
Ali ipak mislim da je bolji D500 dar, jer sumanjam da će se kojoj curi/ženi svidjeti naranđasti mob (W550), a oba mobitela imaju dobre kamere, i lakše je se naviknuti na klizni mehanizam (D500) nego na "skakavc" mehanizam (W550)... A ženama se sviđa Samsung...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
w550 nema skakavac,jer ne iskače automatski,nego ga ti moraš sam skroz okrenut kao na s700!tak da mi nije jasno kak možeš pričati o displeyu i ostalim stvarima kad taj mob nisu u ruci imao?
Imao sam ga ali samo na minutu-dvije, a D500 na par sati (par puta)...
Ma sislio sam na to da moraš okrenuti ekran "u stranu", ko kod noža "skakvca"... Zato sam i rekao "skakavc", a mehanizam, jer radi na istom principu, samo što se ne otvara "automatski"... A koje sam ostale stvari spomenuo osim ekrana?? Ajde mi ti sad reci da ono sa walkamn brendom i memorijom nije istina?? Pa nemoraš proučavati mob i imati ga par sati da bi skužio neke stvari (tip koliko ima memorije)... Pogledaš na netu, ili pitaš vlasnika...
Ali pošto je mob za žensku, ipak mislim D500, jer nije toliko "kričav" kao W550, a i nekako više paše curama od W550...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
skakavac termin se koristi kod w900 i moto v80....
ja bi ipak preporučio w550,jednostavno bolji,kvalitetniji mob...
Njoj sam vec kupio samsunga e530, (trazila narandzasti, ali nije bilo),Izvorno postao Ićo
STVARNO vise voli samsunga, al w550i je narandzasti pa bi to moglo presuditi,
no ko zna mozda joj i dosadi brzo pa ga ja preuzmem, hehe,
![]()
mislim da si pogrijesio
i ja mislim,ali njegov je izbor.
Evo sutra se rjesava sa Baterija 11,
uzeo sam taj w550i,
d500 mi je dobar mobitel al brate svak ziv ga ima,
a kad tako puno ljudi ima isti mob onda mi se zgadi,
kako rece Smogovac, ovaj w550 je fora.
No sa zenom sam se dogovorio,
W550i uzimam ja a ona ce dobiti d600,
tako da joj E530 koji ima prelazi za second mobach.
ne brini dobro si odlučio,d600 i d500 su već previše izlizani mobovi kao i v3
Da izrazim i svoje subjektivno mišljenje...W550i mi je ružan do bola, tako da bi bez previše razmišljanja uzeo Samsung bez obzira na činjenicu da ga svi imaju...
Bom Chicka WahWah
...ak je kupljen - ovo jeIzvorno postao Stric Dobby
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks