po meni nokia... ima prosirivu memoriju i symbian je, a na symbiane mozes stavljat mnoge gluposti.... ima ga moja frendica i stvarno je super mob....
evo ovako,trazio sam malo po forumu i nisam nasao usporedbu ova dva ...
znaci ja zelim jedan od ova dva ... koji bi mi vi preporucili i zasto ?
meni se kod D500 svidja sound mate,i dizajn ,ali mi se ne svidjaju samungove pogreske one sitne cake ,a kod nokie mi se svidja simbian jer sam prije 2 godine imao 3650,te memorija ali mi se ne svidja njegova velicina! ... e sad ja sa dijete(16god,znaci meni je mobitel vise zabava nego potreba) i sta mislite koji bi meni mob vise godio,ja se stvarno nemogu odluciti...
i trebam da znam koji je mobitel glasniji kad pustate mp3 ?? slusao sam 6230i i prilicno je glasan a i d500 sam slusao na ulici ali me je razocarao jer nisam qrca cuo !!! a sa soundmate nisam slusao ali procitao sam da je 2x jace ...
de mozete li molim vas reci svoja misljenja o ova dva mobitela ili mi preporucite neki treci mobitel ...
i da,ja cu uzet polovan mobitel,cijena d500 polovnog je 225-250 eura a 7610 200-225 eura ... nov i ne razmisljam jer se meni ne isplati davat tolike pare za mob ...
pomozite molim vas .......
po meni nokia... ima prosirivu memoriju i symbian je, a na symbiane mozes stavljat mnoge gluposti.... ima ga moja frendica i stvarno je super mob....
.....cute but psycho.....
Nokia, nokia... U prednosti je u svemu nad ovim Samsunogom, osim u veličini i možda dizajnu, što je subjektivno.
hm, po meni mob za zabavu bi ti bio dobar K750i...
pa sad ti sam probaj reci da mu dizajn i sposobnosti nisu lijepe...
Nisam mislio da cu ovo ikad reci ali uzmi Njoku,jedini razlog je symbian.
Posto si jos klinac i sam kazes da ti mob vise treba za zabavu symbian je prava stvar za tebe![]()
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
slažem se,s nime ti nikad neče biti dosadno![]()
Symbian je zakon! Ovom samsungu pola cene ode na dizajn.Ne kazem da je los telefon ali po meni nemoze da se poredi sa 7610 sem sto mu je kamera malo bolja!Zato sutra trk u radnju po 7610!
GARi IZ ns-a
nokia definitivno za ono sto ti trazis!
Smartphone ili telefon?
Hmm... Teska odluka
definitivno d500.ima sve sto korisniku treba:vrhunski dizajn,male dimenzije,puno funkcija,glasan zvucnik,brz softver i dovoljno memorije.7610 ima prednost samo u symbianu,ali ne treba to svakome.
Glupo je usporedjivati smartphone i mobitel...
Zavisi sta ti treba i sta zelis.
Buduci da pricas o zabavi, onda je Symbian najbolji izbor. Sto se tice zabave niti jedan telefon se ne moze usporediti sa Symbianom.
Prednost koju d500 ima je glasan zvucnik. Sve ostalo je daleko ispod Symbiana.
nakon što sam koristio oba,rekao bi 7610....
po meni se k750i nesvidja jer sad imam T610 a slicni su mi jebeno pa tako da nema sanse ,a svi znamo da o ukusima netreba raspravljatIzvorno postao Krompirko
nego me zanima koji je glasniji mob ???
jeli 7610 glasan ko N6230i ??? jer mi se N6230i ucinila prilicno da je glasna!
i zanima me sta trebam pazit kad kupujem polovnu NOKIU 7610 ????
dajte ako ima vlasnika N7610 da nisu zadovoljni sa njim da mi kazu zasto ...
i da zanima me koji snima bolje video clipove,gledao sam video clipove na nokia6230i i na N6630 i bezveze su mi nekako bili,s puno kockica nesto ,ma sranje ono mutno nevidis qrca ... ucinilo mi se da je moja 3650 imala bolje clipove! ili mi se samo ucinilo.......![]()
nije bas glasan,, mislim je...ali zvuk bas nije bajan...samsung je tu bolji
klipovi? pa nista posebno spektakularno..ima kockica...ali slike su zato zakoncina..
pazit? pazi da ti maska nije izgrebana. gledaj softver... da ti nije onaj najstariji.. najnoviji je 5.0509.0
ako ima vazecu garanciju to ti onda nije bitno..
gledaj da ima MMC karticu...da te netko ne zezne.. uplai ga da vidis kakv je displej i dal radi kamera uopce... obavi koji poziv,da vidis kakva je baterija... bat jako slabo traju pogotovo ak je mob dosta star i ako je na njemu puno poziva bilo...
nista mi vise ne pada na pamet.
...evo usporedbe, jer da si tražio, i našao bi...Izvorno postao MuderiZ
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=7610
...pa je ovo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks