samo brisanjem tvornickih sadrzaja .
kako proširiti memoriju?
samo brisanjem tvornickih sadrzaja .
Našel mi je netko kako osloboditi memoriju za 2.85 mb.
Da, nekoje našel. Ima samo jedan problem. Upute su na ruskom, a ja od ruskog znam jedino abecedu i to ne kompletnu. Znači traži se dobra duša da prevede par redova patch-a pa da znamo kako se to radi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
can anyone speak ruski?![]()
ja ne znam .
ma bolje nekaj obrisi .
a treba mi ta memorija...
BabelFish iz jor frend!Izvorno postao Sljaka
Pozdrav!
Hvala, B@rt!
@ Baby blue Nisam siguran, da li da ti preporučim dizanje memorije. U slučaju greške, možeš ostati bez moba. Još ću sutra po danu proučiti to detaljnije, ali bilo bi dobro da pročitaš teme na forumu koje govore o patchanju. Princip je isti za sve modele pa pogledaj malo objašnjenje za S55 ili neki drugi model.
I btw. poslat ću ti sutra one igrice.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ah...budem pokusala...uvijek postoji ustanova koja se zove servis.Izvorno postao Sljaka
![]()
našla ja nešt pod brojem 16, http://www.siemensmania.cz/patche.php?phone=CF62 a sad lijepo molim objašnjenje kako ubacit patch i koju od ove tri datoteke:1. disk_A_1.6_to_2.88_sw21.vkp
2.680000_rus_t9
ili
3.560000_langpack_11
ja znam nes malo ruskog,koja je stranica pa cu probat prevest.Ne garantiram 100% ali probat cu shvatit.![]()
pitaj sljaku koja str....
Radi se upravo o tom patchu koji si i sama našla. Potrebno je ubaciti sve te datoteke uz neke još dodatne operacije. Problem je u tome kaj su i langpack (jezični paket) i T9 rječnik na ruskom i eventualno, nisam provjeravao, na engleskom. Znači trebalo bi iz tvog fullflasha izvući langpack, pa iz njega izvući hrvatski . Isto bi trebalo napraviti i sa T9, ali nije nužno.
Pretpostavljam, ako griješim ispravi me, da nemaš iskustva u radu sa Hex editorom. Da ne kompliciramo stvari, skini sa foruma program V-klay i sa njim isčitaj Fullflash iz svog CF62. Kad prikopčaš mob, program bi trebal sam automatski isčitati fullflash. Spremi ga, zipaj ili raraj i pošalji mi ga.
@sfreak Hvala, ali B@rt je riješio problem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ok kad god bude trebala pomoc,na usluzi samIzvorno postao Sljaka
![]()
jaaaah...još kad bi kužila...![]()
Prvo nađi program V-klay i skini ga. Imaš ga na forumu. Dalje ćemo korak po korak.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks