ja znam dj velju i grunotvčana, išao sam s njima u razred,znam andreu iz videnja,kao i tebe i mclarena...
Evo, zanima me tko se ovdje s kim poznaje, tko si je s kim dobar frend, tko se s kim ikad vidio, našao...
Da ja počnem...bio sam dva puta sa sodomom na cugi, vidim se povremeno s McLarenom jer smo isti faks, Inovatoru sam prodao jedan Siemens, a prek vikenda bi se trabo nać sa zvijerkom da mu prodam sluške za Nokiu...
Bom Chicka WahWah
ja znam dj velju i grunotvčana, išao sam s njima u razred,znam andreu iz videnja,kao i tebe i mclarena...
Otkud mene znaš iz viđenja? Da te vidim možda bi te poznao, al ovak teško...
Bom Chicka WahWah
pa znam te s faxa ziher iz viđenja...
Kaj ti isto ideš na ekonomiju? Koja si godina? Ja ću sad upisati četvrtu...
Bom Chicka WahWah
a prva...oho,uči se uči,kad ču imati neku frku pitam te za savijet
Nema problema...McLarenu sam već svašta izreferirao kaj bi mu moglo biti od koristi...ak imaš kakvih pitanja vezano uz faks, ispite, kolokvije, javi mi se na PM, pa ću ti pomoći koliko mogu![]()
Bom Chicka WahWah
a ja ne znam nikog kad ste svi 200-tinjak km daleko![]()
ja znam neke ljude, ali me niko nevoli, stvarno neznam zasto![]()
kad si ružan ko pas
ja znam chelavog (nema ga više na forumu), andreu, u-niq, whiteboya, damgola, bludevila, tomu, kakvog_nereda, jokera, comu, bigbossa, vjeku, zappana, a možda i još nekog, ali nemrem se sad više sjetiti, neka se nitko ne uvrijedi molim lijepo...
fak tek sam ti na petom mjestu
e pa ja ću sa redosljedom upoznavanja
bbbrljo,ch3lawy(valjda će se vratit),gog,whiteboy,tomo,kakav nered,bluedevil,u-niq...
a bigboss-a i comu sam imao čast nakratko upoznat.....
Baš neznam nikoga!
![]()
ja znam kakav_nered![]()
dobar grah daleko se čuje
e damgol meni si na prvom mjestu!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne morate i tu na forumu aludirati na bludne radnje![]()
Ja znam sve one koji mene znaju![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Izvorno postao whiteboy
![]()
![]()
![]()
je zaboravio sam napomenut da sam tvoj glas prvi
čuo od kolega forumaša ali kasnije sam te upoznao jel
si kasnio na sastanak forumaša.....
damgola i gocu
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ajd' da se i ja pohvalim - samo fine ljude znam, prekrasne dame i najfiniju gospodu (in alphabetic order):
bigboss, Ch3lawy, damgol, gog, Inovator, joker, kakav_nered, tomo, u-niq, Whiteboy, zappan
A ako sam uspio, u svojoj kratkovidnosti i nepromišljenosti, izostaviti kojeg presvijetlog gospodina ili (nedajBože) koju damu, najponiznije molim za oprost!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
je kaj Gruntovčana više niko ne pozna?
K!K! i bobo_tak (nisu baš aktivni)
ja znam cash 911,idemo u isti razred!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ja znam silvana, idemo u isti razred![]()
Ja nikog neznam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()