LoL, a nego kaj je nego sprž, malo vidim duplo, al nije to....Izvorno postao V3rt!g(o)
Edit: Evo, ja sam upoznala ZERU, V3rt!iga, Ch3lawog, Goga i WB-a, a htijela bi upoznat SVE![]()
a koga bi htjeli upoznat?
Seriously?
LoL, a nego kaj je nego sprž, malo vidim duplo, al nije to....Izvorno postao V3rt!g(o)
Edit: Evo, ja sam upoznala ZERU, V3rt!iga, Ch3lawog, Goga i WB-a, a htijela bi upoznat SVE![]()
Zadnji uredio Peky : 01-09-2006 u 23:00
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Hehe to ti je zato što ti je bilo toliko dobro s namaIzvorno postao user_name
![]()
Ma rekao sam to i ponavljam opet: još nije bilo lošeg sastanka forumaša![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Ma cim ti dodes nemre bit losheIzvorno postao Ch3lawy
to su mi rekli prije i moram priznat, bila sam skepticna, al bogami, imali su prav...A i postoji jedna uzrecica koja kaze "gore ne moze", al zato "uvijek moze bolje...", kak je krenulo, u 10. mj. bu raspashoj kad se skupi nas 20, joj daj zamisli...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Dižeš mu rep da lakše prdi...Izvorno postao user_name
Al istina, kome bi se smijali da njega nema? Ja sam već isfuran..![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E sad si ti ljubomoran, al covjek je zasluzio...nemoj bit u bedu i tebi se smijemo kad se napijes od 3 gemista...Izvorno postao whiteboy
(nhf
)
@whiteboy....e ovo ti nije trebalo, pikirala je ravno u sriduIzvorno postao user_name
![]()
![]()
![]()
Oš ti da ja tvoju sliku pod stolom postam ovdje?Izvorno postao user_name
Meni se bar ne tresu ruke dok si točim...
Usput, za ovo imaš pivu od goga i čelavog sigurno, oni ti se jako vesle takvim stvarima... (kompleksi i to, whiteboy-wannabe sindrom, pa im je uvijek drago kad netko mene uber-coolera pokuša popljuvat..)![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Joooj, pa nemoj se ljutit odma...i znala sam da ces spomenut to pod stolom, ali ti dobro znas da alkohol nije bio razlog mog spustanja pod stol (perverzni umovi ovo bi mogli svakak shvatiti...Izvorno postao whiteboy
)...A sta se tice toga da mi se ruke tresu, hebi ga, kom se ne bi tresle s vama petoricom...al nema veze, taman onaj gem koji je tebe strgo mene je opustio
![]()
LOOOL, da... nije to ništa perverzno, normalan um to može samo na jedan način shvatiti...Izvorno postao user_name
A ******, nisam ja kroner ko ti...Izvorno postao user_name
![]()
A jooj, ne brini, jesi "malo" stariji, al imas jos vremena...Izvorno postao whiteboy
![]()
Izvorno postao mala
eto jos tome dodajem i vjeku,forumasa koji i nije tako aktivan ali eto,nade se![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
A ja neznam nikoga(ili barem mislim da znam)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajd mi recite gdje ćivite pa čevam striček Babaa doć
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Ja upoznao Šljaku prošle subote,a Sfreak-a znam več punih mjesec dana.I to je to.bar za sada.
I feel the need -the need for speed!!!!!
a bas si stricek...heheheheIzvorno postao Babaa
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ti si tu par mjeseci i upozno si već par ljudi a ja sam tu više od godinu i nisam nikog upoznoIzvorno postao ledeni
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
zerobravo, Blue Devil, jdabic1, sodom, gog, Phyto, ravilov, nijala, vkosalec i ima ih još masa, samo ovo što znam iz glave.Izvorno postao Babaa
baš bi vas volio upoznat![]()
Seriously?
Većinom znam putem trgovanja s foruma, a tak znam ove ljude:
Vatrogasac1, Stric Dobby, Router. Iz viđenja znam Vertiga, iz škole znam ipavli i lord juru![]()
...znam samo jednog (bivšeg) forumaša - Gruntovčana... samnom je u vodu, u istoj sobi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam upoznala 4 pijetlahytoSculpt,Vkosalec,Bluntafari i Whiteboya
SVI SU ONI SUPER!
Nisam upoznala nijednu kokoš.![]()
Htjela bih upoznati svoje 3 kokosi lili janu i fly_nan![]()
![]()
![]()
Izvorno postao Eminem
hahahaha can't fuckin' belive :bunny:
![]()
![]()
![]()
pozdravi dudeka jaaaaako puno i nek se vrati na forum ....... u slijedećem životu![]()
e mile, a kog ti znaš osim Keruma?![]()
pa znam tebe, virtualno![]()
Haha, možda ga vojska dovede u red konačno...![]()
Bookmarks