moguče je nabavit karticu od 256mb ali cijena joj je vrtoglavih 600 kn,iz dučana naravno...ako te još zanima usprkos cijeni pokušat cu saznat adresu
Pozdrav!
Kupio bih DV RS-MMC karticu za N6630 od 256MB.
Tražim po netu ali nisam ništa našao da je veće od 128MB.
Da li netko zna gdje se u Hrvatskoj može kupiti kartica od 256Mb.
Hvala unaprijed.
ssale
moguče je nabavit karticu od 256mb ali cijena joj je vrtoglavih 600 kn,iz dučana naravno...ako te još zanima usprkos cijeni pokušat cu saznat adresu
Pa to je horor -"600kn", pa kartica od 128 košta nekakvih 150 kn.
Sodom, hvala ti puno na odgovoru. Mislim da će mi i ova od 64MB biti zasad dovoljna
dobro kazes,horor je prava riječ...mislim da je nabolje riješenje uzet ovu od 128 (http://217.14.221.177/MOL/EUWeb/Star...axHEGufhptGB9V )
lol,kako su se apetiti odma smanjiliMislim da će mi i ova od 64MB biti zasad dovoljna![]()
A jel ko zna di ima uzet mmc 512 mb za sx1,i koliko bi to došlo....(polovno ili novo nije bitno).............. pozdrav...
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
E da me objese naglavačke nemogu se sjetit kapaciteta jedne originalne Nokia RS kartice koju sam vidio danas a cijena joj je 450kn.Prvom prilikom dojavim koja je točno.
Evo koja je:
http://www.mobis.hr/enhancements_det.asp?ite_id=521
Zadnji uredio sms freak : 02-05-2006 u 23:08 Razlog: Pronađoh ju!
Imaš u Mobis-u original Nokia memorijske kartice... 512MB dođe 450Kn (na nju je mislio SMS Freak), a 1GB je 650Kn...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
cvrlj,odakle si ovu temu iskopao,....512 mmc možeš kupit u svakom "ozbiljnijem" dučanu koji prodaje informatičku opremu
Pa čovjek valjda hoće kupiti karticu pa ga zanima... A lakše mu je postaviti pitanje u već postojećoj temi nego otvarati novu...
@SMS: malo sam te preduhitrijo...![]()
pa kad smo več kod toga ovo je tama za dv rs mmc karticu a ne mmc,i prastara je a postoji još mnogo tema o istima prikladnijim nego ova,a pitanje je također banalno.
Pa dobro... Ali ove Nokiine DV bi radile i u SX1...
Al kad smo već kod DV RS MMC kartica... Gdje se mogu najpovoljnije nabaviti (a da nije diskont 24), od 256 ili 512Mb? Gledo sam kod par dućana informatičkom opremom, pa ih baš i nemaju (DV)...
pazi sad ovo: http://www.feniks-kompjutori.hr/
memorija-memorijske kartice, 3. stranica:Memorijska kartica Multimedia Card Reduced Size 512MB DualVoltage,takeMS,retail 115,47 kn (gotovina)...
zanimljivo je bacit oko na početak ovog threada pa usporedit,pogledat koliko je vremena prošlo i kojim itenzitetom cjena pada![]()
Hvala Sodom...
Da... 30.5.2005.god -> 256Mb - 600Kn
2.5.2006.god -> 256Mb - 151kn (a ima i za 101kn)
U godinu dana, razlika je za 449Kn... Kaj će za godinu dana biti besplatne...
Kartica od 1GB je 283Kn...
imam nokiu 6260. u nju ide RS-MMC. jel ima takva kartica za kupiti u finiksu(ako ima recite mi koji je to artikl). ako nema u feniksu recite mi gdje ima.
znaci ipak nisam ludIzvorno postao sodom
![]()
vec sam mislio da samo ja vidim da su te kartice tak jeftine. Neko mi rekao kako je dao za 1GB karticu 660kn , i onda naidjem na ovoj stranici na ove jeftine!!!!! U cem je razlika? Meni frend piknuo u feniksu MMC 512 karticu prije 2 tjedna i kostala 153,99kn i nikakvih bedova nisam imao s njom a koristim je u 3650.
Dakle dal se preporuča da kupim tu RS DV MMC bilo 512MB ili 1GB karticu u Feniksu ( za N6680 mi treba)?
Pozdrav!!!!!
Evo i slika ak ne vjerujete![]()
![]()
Zadnji uredio RS_BuRnOuT : 03-05-2006 u 00:30
jel bi pasala ta MMC RS dual voltage u moju nokiu 6260 ili mora biti bas MMC RS(bez dual voltage)
Zadnji uredio Rootz : 03-05-2006 u 00:40
brijem da bi ti trebala i ona od 1GB radit bez beda!!!! Ako meni u nokiji 3650 koja je stara gotovo 4 godine bez problema radi obicna MMC od 512MB onda bi u tvojoj njoki trebala raditi bez problem jer je tvoja nokia puno novijaIzvorno postao kiki1989
![]()
ovako, Dual voltage znaci da kartica radi na 1.8V ili 3V. nokija 6630/80... daju snagu od 1.8V i zato treba ta kartica, dok 6260 daje 3V i ta kartica moze raditi i u njoj i u SVIM ostalim starijim nokijama!
znaci uzimam
Memorijska kartica Multimedia Card Reduced Size 512MB DualVoltage,takeMS,retail
hvala momci na pomoci
To ces oni iz feniksa piknut? Ajd mi javi onda kak radi kartica. Ja planiram isto nabavit jednu od 512 za nekih 7-10 danaIzvorno postao kiki1989
Pozdrav
da, u feniksu,a ako nece biti idem do hgspota gdje je 50kn skuplja![]()
Evo, ja ti mogu reći da ta kartica TakeMs radi izvrsno. Uzeo neki dan kod Feniksa
od 512mb i sve super. Kad sam kupovao imali su na izboru "retail" i bez toga "retail". Ova druga je bila na slici u onom plastičnom pakovanju i skuplja, dok je ova "retail" bila gola bez pakovanja. Ja sam uzeo ovu "golu" i platio 40 kn manje a dobio sam je u original kutijici s onim "adapterom" tj. isto ko da dam naručio onu skuplju. Zapravo, uopće neznam u čemu je bila razlika!
Da se još nadopunim, jedan frajer u dućanu u mome mjestu je toliko ispljuvo taj feniks na pasja kola, u stilu:Ma, to nije istina da su to te cijene, čim vidim Kak se trgovina zove "Feniks, a ne "Fenix" odmah znam o čem se radi. Evo sad ću nazvat glavnog zastupnika za tu marku pa ćemo čuti šta oni kažu - i stvarno lik nazove i neka krava mu kaže za tu karticu da dođe oko 280kn i da ono u feniksu nije istina. Zgadilo mi se to slušat, pa sam otišo van iz dućana.
Posalji ti tog frenda po veslo, u feniksu sam kupio i obicnu MMC koja radi bez greske i danas sam jos kupio i onu RS DV MMC i ona super prihvacena od mobitela i cijena 115 i nesto sitno kunica
uglavnom sretan sam i bas mi dobar poklon za rockas
![]()
Ma nije on meni nikakav frend, to je neka primitivna seljačina koja misli da ak u njegovom dućanu nešto košta toliko i toliko, da tak mora bit svuda i skuplje, jer ipak, on je "najjeftiniji" i "svi drugi lažu", a i predamnom je zvao tobože "glavnog zastupnika" i pito ga za cijenu.Ma došlo mi da povraćam.
Bookmarks