Sretan sam k'o malo dijete sve dok radi i ne traži zamjenu naravno riječ je o S45...![]()
Da živiš u bajci, koji bi si mob kupio, ili si možda zadovoljan s postojećim?![]()
tagtag.com/izzycool
Sretan sam k'o malo dijete sve dok radi i ne traži zamjenu naravno riječ je o S45...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
kupio bi sl55 mozda..
<--- osim ovoga još T610 (zbog ekrana) a možda i Samsung V200 jer se u VIP centrima može kupiti za 3891 kn.Cijena me nasmijala.
T610,v200,t100,8910i,3650,gx10,gd87.......
Ako si gladan pojedi nesto
t100??????
svida mi se P410
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Samsung t100 zbag sminkePoslao: coma_zgb
t100??????
ma covjece onda sl55 ili samsung s300, ili s500 a ne t100
Vertu
@Miško: Kratko i jasno!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehe
ja sam inaće zadovoljan sa svojom nokijom 5510,ali da imam para ko šalate možda bi si kupil se p 800
7250 (sve se zna)
ma daj molimte, pa t610 je puuuno bolji
mislis od 7250? ako to mislis ja nisam tip koji se oslanja na ruzne jeftine mobitele sa odlicnom tehnikom vec na lijepe mobitele sa solidnom tehnikom ( mislim standardnom tehnikom)Poslao: coma_zgb
ma daj molimte, pa t610 je puuuno bolji
Pa zato nije vazna cijena vec desing(barem kod mene)!!!
To ti je isto kad ugledas nekog komada pa bi onda dao sve,samo da ga dobijes!!!!
onda si uzmi s55
Siemensa ne volim nekak su ''zenski'' naravno osim Sl45( naljepsi siemens) baj d vej SE je vrlo slican siemensu!!!
Ja sam zadovoljan sa svojim postojecim mobom: t610 !
Forumaš godine :)
i ja svojim
tagtag.com/izzycool
a sto ti imas?
@sezam pagledaj covjeku ispod ispod avatara pise tiPoslao: sezam-picika
a sto ti imas?![]()
Kad sam ja taj post napisao nije PISALO!
Bio bi to vjerojatno p800. Ne zadnji krik što se tiče dizajna i dimenzija, no na polju funkcionalnosti će me zadovoljiti kada se softver doradi. Tko zna![]()
P800 ili 9210i
Bookmarks