moras instalirati drivere....uzmi verziju v2.8 ili neku stariju...jer meni 2.9 nije radio kao i nekolicini drugih...
Kupio sam kabel za e1000 na njemu samo piše "For Mot T720" i nisam dobio uz njega nikakve drajvere. Kad ga priključim na kompjuter i onda u mob. ništa se ne događa tj.kao da i nisam ništa priključio. Dali je ovaj kabel radi sa e1000 i dali trebam neke dodatne drajvere instalirati?
Lp,
moras instalirati drivere....uzmi verziju v2.8 ili neku stariju...jer meni 2.9 nije radio kao i nekolicini drugih...
Ali problem je u tome što kad uljučim kabel u kompjuter nejavlja "New Hardware Found"?
Kako ću onda instalirati drajvere?
Pa kad ti to izbaci uputi ga u fail gdje se nalaze driveri...znaci da sam izaberes put a ne da on automatski ga trazi...Izvorno postao elmagio
Da sad sam skuzio da si napisao da nejavlja to...moras ga onda sam pokreniti rucno...koji operativni sustav imas??jer neki stariji windowsi ni nemogu samipokrenuti vec moras ti...I jel ti nudi da instaliras samo onaj driver za motorola modem ili ni to??
Zadnji uredio DavorP : 20-04-2006 u 10:38
U control panelu odes na "add new hardware" i tamo ce ti on negdje biti, vjerovatno pod "upitnikom" (?) i kliknes na to, i onda stavis da ti ručno instalira drivere![]()
Ovdje ti sve piše kako instalirati drivere! Malo searcha neće škoditi!
Poštovanje![]()
Problem je taj kada priključim kabel nejavlja se ništa i kad priključim mobitel na njega isto ništa.
Probaj promjeniti USB Hub. Prekopčaj u neki drugi...
a reci ti meni, jel to USB ili COM kabel?Izvorno postao elmagio
lol, to se nisam ni sjetio! Imam ja doma jedan com kabal za motorolu i nisam ga uspio osposobiti! Jel se uopće može preko njega? Kak bi se dao osposobiti?Izvorno postao Inovator
GoGs,Izvorno postao GoGs
searcha on i previse svima nam je u firmi usporio internet,![]()
kod mene mu je kad smo ga ukljucili izbacio poruku tipa "Unrecognized usb device" ili tako nesto, al ga nema nigdje za navesti na drivere,
nego samo ta poruka.
Jel ima tko shemu za zice na kabelu, da se probamo ja i Elmagio poigrati,
(i mozda zafrknut koji PC u firmi usput)![]()
To se i meni događalo, pa sam iso na add new hardware, i onda pod "upitnikom" sam izabro sta mi se nudi, i instalirao![]()
Al tamo nenudi nista tipa USB HUB ili slicno,Izvorno postao prpic
tj nenudi nista sa upitnikom.
pa jel ukopcan mob u komp preko kabla???
A jeste li sigurni da kabel za Motorolu T720 radi na e1000? Mogu kablovi izgledati identično pa ništa... Znam da kabel za 300/525/550/mpx radi na e1000, li za model T720 pojma nemam...
Samo napominjem...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Pa ako "uđe" onda bi trebalo radit![]()
Ne znam kako je to s Motorolom ali znam da je u SE moglo svašta ulaziti, a nije sve radilo... :-)Izvorno postao prpic
Svi smo mi u krastavcu...
Izvorno postao prpic
prpic hebiga,
je da nemozemo spojiti e1000 sa pc-e,
al bar to znamo,
ma mislim ja da to nije kabel za njega,
al neka se elmagio zafrkava sa tim ionako nista neradi u firmi.
ajd ti baci taj kabel i kupi drugi od mene i rijesena stvar moj je iz kompleta sa motorolom...
ma milijun % sam siguran da nije do kabla!![]()
desni klik miša na my computer zatim propertis hardwer divice menager te desni klik na ime kompa te scan for hardware changes t trebo bi ga prepoznat ako ne KABEL NE VALJA
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Svaka čast na objašnjavanju kako se instaliraju nove komponente na kompjuteru. Ali ja znam sve te "cake" kako instalirati nove komponente.
Probao sam na XP SP1, XP SP2, Win98. Na tri kompjutera mi nista nejavlja osim na jednom (kod Strica Dobby) al tamo mi nedaje New Hardware Found?.
onda ovako uzmi 100kn odi u motorolin dučan i KUPI NOVI DATA KABEL ZA E1000![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Evo uzeo sam kabel kako je rekaoTito Puentes i sada mi je prepoznao mobitel i instalirao sam driver 2.9.
Ali sad imam novi problem nemogu s nijednim programom otvoriti mobitel.
Bookmarks