Kad uključim P2K Tools i kad sam u AT modu mogu učitati poruke i ostalo ali samo tu mogu nešto raditi svi drugi programi nerade.
mobile PhoneTools je program za pisanje poruka, sinhroniziranje kontakata, mms studio itd... Ako napišeš to u search na podforumu motorole sigurno ćeš dobiti linkove za skidanje...
Zatim, za prčkanje po fajlovima koristim P2K Commander i P2k Manager koji možeš naći i skinuti na MotoModders...
Trebaš se registrirati, što je besplatno i plodonosno... Uživaj...
Ah da... Postoji još problem s driverima 2.9. Čitao sam da nekima stvara probleme, pa ako mobitel bude nevoljan raditi s njima, probaj instalirati 2.8.
Ah da 2... Za prijenos fileka najlakše je koristiti BT... Treba ti samo usb dongle i mobitel... I čas posla...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Kad uključim P2K Tools i kad sam u AT modu mogu učitati poruke i ostalo ali samo tu mogu nešto raditi svi drugi programi nerade.
da li si probao deinstalirati drivere i instalirati one verzije 2.8?
Jesam i 2.8 i 2.9 ali uvijek isto.
A u P2K Commander-u mi javlja u lijevom doljem polju mi javlje kad se hoću spojiti na mobitel
USB: IO Time out
CMD: Data write fail!
Volume name faail!
Zadnji uredio elmagio : 22-04-2006 u 11:46
Na žalost pojma nemam zašto to kaže... Mislim da ćeš morati guglati s tim greškama pa da vidiš...
Ah da... Da li si ubo mob u hub ili direktno u komp? Nekada i to može zezati...
Direktno u komp.
A treba li nešto u mobitelu podesiti?
Hehehe,
odjel informatike u mojoj firmi,
mobitel nezna spojiti sa pc-em,
a da ga sa superljepilom spojis za pc?
hehe.
Nemam baš puno vremena ali sam bacio oko što kaže i našao dva oprečna odgovora... P2kman ne radi sa e1000... U to nisam uvjeren... Drugi odgovor: probaj maknuti auto update file list pa onda samo uploadaj ono što želiš u određene foldere... Možda to bude radilo...
Ne treba... Nego, jesi l iprobao P2K commander... To bi trebalo raditi bez greške...Izvorno postao elmagio
Pa u njemu sam i pokušavao!?
Pardon, moja greška... Meni je taj program radio bez greške... Jesi li ga pravilno podesio? U opcijama treba slider na number of files to load na unlimited, a p2k tuning trebaš odabrati new (e1000)... Sorry ako si to napravio, idem korak po korak jer stvarno ne razumijem zašto ti ne radi...Izvorno postao elmagio
Mogao bi na nekom drugom kompu na kojem imaš malo stvari instalirano pokušati instalirati drivere 2.8, P2kcomm i probati na njemu...
Izgleda da ne radi, ja i frend smo se pola sata .ebali sa e1000 i p2kman-om i svaki put morali restartati program jer se uvijek smrzne. Prepozna mob. i onda stane kod readanja moba.Izvorno postao Tito Puentes
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
Evo mene opet USPIO SAM!!!
Na jednom komp. nije htjelo i onda sam probao na svom laptopu i isto nije htjelo, pa sam popizdio i reainstalirao Windowse i onda pokusao i uspjelo mi je odmah.
Ako imate najnoviju verziju onda sam uvjeren...Izvorno postao Orin
![]()
Čestitam... Bili smo uz tebe za vrijeme teških sumnji u ispravnost svega i svačega, ali onda si se otrgnuo i sve sredio sam...Izvorno postao elmagio
![]()
shit od wina kao i obicno shebe situaciju![]()
nego jel ima neki program za motorolu na linux ?
da nemora se p2kman emulirati ?
niti jedan P2K program nije kompatibilan sa Linux-omIzvorno postao Aureus
nisam ni mislio ,
iako je off topic uz neke "emulatore" se mozda moze i pokrenuti......
![]()
Inace neki Moto Linux ili .....?![]()
Modelator mozes zatvoriti ovu temu uspio sam sve rijesiti.
Hvala svima na pomoci!![]()
Bookmarks