ima jedan u oglasniku već duže vrijeme...0989309368
Kolika je cijena motorole rokr e1 i gdje bi se mogla nabaviti??
ima jedan u oglasniku već duže vrijeme...0989309368
zvao ga danas i traži za tu rokr e1 1500kn, kaj nije to malo previše skupo, kaj vi mislite?
sam ti spusti,taj oglas je unutra već 2 -3mj.
E, ali pazi o kakvom se mobu radi! Ja nisam fan Motorole, ali pratim e398 i taj ROKR.Izvorno postao Biker boy
Pazi da ti ga ja ne ugrabim prije tebe!
taj mob ima dobre stereo zvučnike i ništa više što bi se tu kod nas moglo koristiti...
Pa kud ćeš bolje! To je u cjelini potpuno "glazbeni telefon". A, ovo što ne nudi, misliš na skidanje mjuze via WAP, to ionako ne bih koristio.Izvorno postao smogovac
Meni je izgled i dizajn jako dobro pogođen. Izgleda ozbiljno, a u isto vrijeme nudi hrpu zabave...
ne znam baš,ak je soft kao kod ostalih moto,onda je koma...a i taj model je vani skroz propao..
soft od motorole nije koma, nego se ovdje pokušava doći do savršenstva, te se na tom putu javljaju problemi. Problem je branding koji ujebe pol mobitela sa Vodafone i T-Mobile glupostima.
Podržava i iTunes i mobitel je stvarno super. Da mi treba mobitel, uzeo bih ga bez razmišljanja. Tu je i kamera sa bljeskalicom, i utor za kartice.
Koliko ja znam E1 i E398 su potpuno isti mobiteli osim sto ovaj ima u sebi iTunse. A to je i tako samo stvar softwarea. Naravno i boja kucista je tu.
Samo me muci koliko bi dugo taj mob bio bijel![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ma nemoj me cimat,kakvo savršenstvo...u tom softu ima toliko nelogičnosti da je to strašno
Ako ubaciš nebrandirani soft, i sve normalno središ, nema nikakvih problema. Samo treba znat što napravit!
ne znam... rađe dodam još nekaj para pa si kupim v3x il samsung d600. ti stereo zvučnici mi uopće nisu potrebni
Bookmarks