Mozda je problem u firewall-u!To je i mene zafrkavalo na kompu s variom i onda sam skuzio da kad iskopcam firewall normalno se synca!Imas li kakv firewall instaliran?
Nema Skywarda online, pa moram gnjaviti ovako.
![]()
Imao sam ActiveSync v4.1 koji odjednom vise nije kuzio Vario. Deinstalirao sam ga, cak i micao iz registryja, nanovo instalirao, pokusao i v4.2, ali nista. Kad spojim Vario na USB; ActiveSync vrti u nedogled i ne moze se spojiti.
Moguce je da sam nesto spumpao u samom uredjaju, jer ne mogu Vario spojiti ni na PC-ju na sljaki.mada se ne sjecam da sam u posljednje vrijeme ista cackao po uredjaju.
Please help!
![]()
Mozda je problem u firewall-u!To je i mene zafrkavalo na kompu s variom i onda sam skuzio da kad iskopcam firewall normalno se synca!Imas li kakv firewall instaliran?
Izvorno postao Nostromobox
Nemam firewall.
Kazem, sve je radilo bez problema, i onda odjednom ne radi, na niti jednom PC-ju.
A nemam pojma probaj se obratiti skywardu!Covjek je guru za takve stvari!On mozda rjesi tvoj problem!
Kazu mi da je moguci problem u tome sto sam nesto izbrisao iz start-upa a tice se pokretanja ActiveSynca. Vrlo moguce jer sam sa MemMaidom i Pocket Mehanicom cistio registry, i moguce da sam naknuo nesto sto nisam smio.
Jel ima neka dobra dusa da mi napise svoje postavke iz start-upa.
Ako netko koristi MemMaid samo neka baci oko "StartUp Programs" i napise mi lnkove koje ja nemam.
Moji su:
sddeamon.lnk
poutlook.lnk
OmapClock.lnk
Init_Tray.lnk
capnotify.lnk
services.lnk
elatepushservice.lnk
Ajde please, provjerite koji vam je aktivan a da ga ja nemam, i dajte mi i njegov shortcut.
Mozda i postoji kakva naredba za vracanje svih postavki na default?
Anyone, please?
![]()
Zadnji uredio g4nd : 11-05-2006 u 17:31
Nemam niti jedan shortcut kao i ti, osim servicesa i outlooka, a sync mi radi normalno (BT).Izvorno postao g4nd
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks