http://dotsis.nokiagate.com/vb/announcement.php?f=44
Šta drugo reći nego da bi mogli ostati bez najboljega sighta za symbian i UIQ !!!
![]()
http://dotsis.nokiagate.com/vb/announcement.php?f=44
Šta drugo reći nego da bi mogli ostati bez najboljega sighta za symbian i UIQ !!!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Dat cu ponudu.
Poznato već par dana, početna cijena ja 1000 dolara za jednu godinu korištenja
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Sumljam da bi itko od nas ponudio višu cijenu od Mr.Irvan-aPrice :-
We get to now by email from Mr.Irvan 1400$
and the auction will finish 1/4/2006 the site will be for who pay more.!
Ali bojim se da kada se proda neće biti više besplatan i FREEWARE
George Eliot
neg kaj, budu naplačivali postanje pirata?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
EE, cijena je skočila, a i ja sam pomislio da bi netko mogao zaradit na tome, ali tko će prodat crack-ani software, možda teme ili nešto slično, ali čisto sumnjam
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Izvorno postao Chessmaster
Cijene internet stranica mogu do nemoguce cifre dosegnut.
Ako je stranica warez onda je sasvim normalno da je u skripcu.
Astalavista je isto bila u skripcu pa se prodala za 100.000$ ali ko ima novaca neka kupuje. Ali nije sasvim poznato da firme kupuju stranice za uporabo protiv warez...
Btw. Naj skuplja prodaja stranice tj. imena stranice za 2005 je bila 7.300.000,00 $ .A naj niza je oko cca. 500€.
joj pa ima hiljadu drugih stranica sa softwerom za symbian kaj sad...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
i hoćeš reći da su u rangu DotSIS-a !! Daj molim te!!!Izvorno postao flOorKilla
![]()
George Eliot
i boljeIzvorno postao Vuki
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao Vuki
da ima i boljih
mozda da posjetis iphon-forum nekada..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
A da negdje date i link a ne skrivati samo za sebe kao zmija noge!Izvorno postao drazen
George Eliot
Samo mene zanima, zažto?????
Jel imaju neku groznu tužbu, neke probleme s vlasti i milicijom, il jednostavno mogu zgrnuti više novca ovako????
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Pa ovaku mogu zgrnut veće pare... Al ko će ga znat... Samo da ostane sve besplatno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I ja se nadam...
Ma sve ce ostati isto, samo ce biti vise reklama na stranici.
Warez stuff site je očito pod pritiskom. Nije da mi je drago što je Dotsis u gabuli, ali je istina da su developeri odavno u govnima baš zbog postojanja ovakvih siteova i rastuće warez scene. Mnoge dobre aplikacije nisu doživjele update, jer developeri nemaju love, nitko ne kupuje, svi skidaju krekirano. I ja sam skidao krekirano, fala bogu, ali sam nakoliko njih i legalnio kupio. Ne želim glumit sveca, jer to nisam, ali mi je isto tako žao ljudi koji rade zaquratz.
Istina. Ali, sve bi aplikacije trebalo staviti barem kao trial za download, kako bi eventualni budući kupac ju mogao isprobati na svojem mobitelu i vidio da li mu paše i da li je uopće ta verzija kompatibilna sa tim uređajem. Jer sumnjam da bi skoro itko kupovao aplikacije unaprijed ne znajući što dobija...
Ne znam koliko si pratio handango.com, ali brate mili, više od 90% aplikacija ima trial.
Ma znam, ali znao sam naletiti na aplikacije na njihovim originalnim stranicama koje možeš samo kupiti, bez ikakve probe... Na to sam mislio...Izvorno postao Drug Mile
Trail kažete...........
Ako se ne varam, on ima pune mogućnosti programa samo ej vremenski ograničen.......
E onda momci koji vise na dotsis kreknu to ko kreker () i eto, ne znam zašto, ali ujek pišu "crack for fun". "for learning only" i tako te fore....
Osobno se protivim sistemu, vladi, državi (federaciji) i ostatku, pa tako i ne kupujem orginalne igrice niti programe, ali stvarno ima ljudi koji su za pohvalu i čije bi se stvari trebale nabavljati.
Nego prisjetimio se SCCT, nije baš popularan među igricama, a u svakom pogledu je vrlo visoko iznad prosjeka. Nije popularan jer ga malo tko zna instalirati, a to je zato što ima dobru zaštitu
E ovi bi symbianeri trebali tako praviti zaštite, pa bi onda bilo i manje pirata, a mnogi bi jednostavno uštedjeli malo živaca i nabavili orginal![]()
sječa li se netko onih "davnih" dana kada je aivanet bio ono što je danas dotsis ,pa su pali nekoliko puta i sasjeli ih skroz ?!!poslje se jesu vratili ali...
bilo kaj bilo, iphone-forum je jos uvijek tu...čak mi je i draži od dotsisa![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma....warez site-ovi su ko gljive poslije kiše-jedan strine drugi raste
Eto ga sada LOCK dok novi gazda ne preuzme!!We Are Closing The Site , it will be re-open when the owner get it.
auction finish in:- 1/4/2006
![]()
Zadnji uredio VuKi : 23-03-2006 u 23:12
George Eliot
Bookmarks