ste vi vidjeli koliko oni zarade od Google-a..
onome tko kupi stranicu se već u pola godine, isplati više od 2000$..
zašto uopće prodaju??
Ima i takvih, ali su to u pravilu melodije, teme i programi do 5 $ vrijednosti. Znam bilo je i skupljih koji nisu imali trial, ali je to je rijetkost.
ste vi vidjeli koliko oni zarade od Google-a..
onome tko kupi stranicu se već u pola godine, isplati više od 2000$..
zašto uopće prodaju??
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Mislim da više neće od gugleta zabranjivati, jer ovo kaj su napravili debelo krši google-ov policy i većina site-ova koji objave svoju "zarade" ubrzo i ostanu bez nje...
Pa kad će netko već kupit dotsis, pa baš je šteta što tako dugo čekamo da nam pokrenu forum koji je svakodnevno tako jako prometan! A bila bi i šteta da ga netko upropasti nakon kupnje! Zbilja je na dobrom glasu
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
i ja sam ostao jedini lapan koji se nije uspio registrirati na stranicu i sada nemogu nista skidati jer je onemogucena registracija....
yeaaaaaaaaaaaa
Izvorno postao Vuki
da ima i boljih
mozda da posjetis iphon-forum nekada..............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
A da negdje date i link a ne skrivati samo za sebe kao zmija noge!Izvorno postao drazen
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo poslao sam i im i ja jednu ponudu, pa da vidimo sto ce reci.
Nije velika kao trenutnih 1700$..ali imam feeling da ce taj koji je ponudio 1700$ odustati![]()
Forumaš godine :)
Meni je na mail prije neki dan došla obavijest o prodaji i daju mi da razmislim o mogućoj "ponudi"...
PS-Što da radim? lol
Prodaj stan/kucu/auto i ponudi![]()
Forumaš godine :)
Bookmarks