Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kasnjenje ADSLa

28. 10. sam dobio pismo od t-coma da ce mi u roku od 30 dana doc tehnicari i instalirat DSL, i jos uvijek nista od toga. Zvao sam sluzbu za korisnike i oni su slali nekakve pozurnice, od kojih nikakve koristi. Zanima me da li netko od vas ima slicna iskustva, te da li ima nacina da se to pozuri?

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da nema. Previše ljudi traži priključak, a nemaju dovoljno montera.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni su prije nekoliko mjeseci dosli u roku od 30 dana i postavili, samo su nazvali prije toga da se dogovorimo kada da dodju, sada je valjda malo guzva

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam ja...nikako mi nisu dolazili, ali kada sam nazao pravu osobu u Zagrebu, u roku od pet minuta su me nazvali na mobitel i pitali me kada bi mi odgovaralo da mi dodju postaviti opremu u stan

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    OMNIA
    Operater
    HTmobile
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630
    28. 10. sam dobio pismo od t-coma da ce mi u roku od 30 dana doc tehnicari i instalirat DSL, i jos uvijek nista od toga. Zvao sam sluzbu za korisnike i oni su slali nekakve pozurnice, od kojih nikakve koristi. Zanima me da li netko od vas ima slicna iskustva, te da li ima nacina da se to pozuri?
    ništ čudno, hm... trebali bi doć kroz mjesec - dva, ne znam ja sam im se nabijao na mail svaki dan pa su rekli čim budu mogli da će doć...
    ________Download________

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja čekam već nekih 17 dana, a ako mi ne dođe u zakonskom roku od 30 dana, povlačim zahtjev, uz par pristojnih riječi odgovornim osobama....

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam ceko od 20.9 do 26.12,pa eto ima vec od toga

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    ja čekam već nekih 17 dana, a ako mi ne dođe u zakonskom roku od 30 dana, povlačim zahtjev, uz par pristojnih riječi odgovornim osobama....

Ma to sam i ja mislio napravit (profesionalna deformacija, student sam prava), ali mislim da to nije rjesenje, pogotovo zato sto kod nas i nema prave alternative (moja zgrada nije uzela kabelsku TV), a WIMAX je jaako daleko.

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630
    Ma to sam i ja mislio napravit (profesionalna deformacija, student sam prava), ali mislim da to nije rjesenje, pogotovo zato sto kod nas i nema prave alternative (moja zgrada nije uzela kabelsku TV), a WIMAX je jaako daleko.

zbog pomanjkanja alternative nam i jest ovako

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy S8 DUOS
    Operater
    T Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    12.763
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.763, Nivo: 27
    Bodovi: 12.763, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja također čekam od 3.11 kad je službeno potpisan ugovor između mene i T-coma... čekam do ponedjeljka popodne, ako ih do tad nema, kad se vratim iz škole zvat ću ih...
    frend iz razreda je naručio isti dan kad i ja, njemu su postavili prije 2 i pol tjedna...
    Mess with the best,die like the rest ! ! !

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e vidis zivot je kurva ,ma ok ti je to,toliko si se napalio za adsl da kada dodje ces biti razocaran

dekoslav
    Guest
    Svi vi koji čekate ADSL previše dugo, a baš da ne živite u nekom selu (čitaj=pripizdini)... Postoji nekoliko razloga za to, a to su: ako imate slabo kvalitetnu tel. liniju (spojenu preko pulsnog modulatora PCM-a koji doslovce ubija data kanal linije), pomanjkanje tehničara i njihova birokratska tromost prilikom odobravanja rješenja za ADSL nakon kojeg dolazi pismena obavijest da će usluga biti aktivirana u roku 30 dana..

Osobno iskustvo:
    Ja sam predao zahtjev 12.09.2005 (inače sam iz Samobora) i nisu odgovarali više od mjesec i pol dana, a nakon toga mi je dokurčilo i potegao sam neke veze preko jednog prijatelja (radi u T-comu, ali u drugom sektoru) koji poznaje prijatelja koji poznaje jednog od glavnih šefova za tel. i ADSL Marijana Grgića On mi je rekao da se za to inače "normalno" čeka do pola godine (daj zamislite koji kreteni ) ako imate problematičnu liniju tj. spojenu preko jebenog PCM-a - uređaja koji kompresira tel. liniju degradirajući samu kvalitetu tako da na 1 žici mogu bit po nekoliko pretplatnika.. To se obično ne primjeti ako koristite tel. samo za razgovor (voice kanal), ali ako imate modem i spajate se ultra niskim brzinama od 28.8kbps do nekih 33.6kbps onda znate da vam je instalirana PCM kutija i da će te se dobrano načekat dok konačno ne dobijete adsl. Tek prije dva dana (u subotu) javio mi se tehničar koji je zadužen za postavljanje adsl modema, splittera, testiranje i aktivacije same veze sa svojim accountom preko laptopa i rekao mi da još dečki nisu povukli kabel i da bi on došao odamh da su ovi drugi obavili svoj dio posla. Meni je ponovno pukao film (ali ovaj put do kraja) i jučer zovem ja ponovno frenda iz T-com-a koji je rekao da će sve srediti.. I danas me ujutro (5.12) zove tehničar-dostavljač opreme i kaže da su dobili zapovijed iz samog vrha da povuku 150m kabela kroz cijelu ulicu (samo zbog mene hahaha) i da ću konačno sutra do 15h dobit taj jebeni ADSL i DVD/DivX player kao poklon.
    Mislim stvarno, toliko nas pljačkaju sa svojim cijenama i preskupim uslugama koje su vani praktički besplatne, a najgore je od svega da nemaju dovoljno linija pa koriste te jebene PCM kutije iz '40-ih.. Vani u svijetu se već naveliko koriste fiberoptics kablovi, a mi smo praktički još na razini tehnologije iz doba 2. svj. rata Spašeni ćemo biti tek tada kada Optima Telekom u suradnji sa H1 ponudi Triple-Play uslugu za male pare (televizija-telefon-Internet) preko optike (premda sumnjam da će to bit povoljno i dostupno svugdje u samom startu) polovicom slijedeće godine.. Nadam se da će se sve to uskoro riješiti, jer po pitanju telefonije i Interneta mi stvarno zaostajemo za Europom i ostatkom svijeta i jednostavno zbog toga MORAMO (i puno drugih stvari da sad ne nabrajam) ući u jebenu EU

Ako vas zanima detaljnjije o tehnici paklene kutije preko koje smo većina spojeni (prije ADSL-a) posjetite ovaj sajt:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pulse-code_modulation

Znam da je sve to jadno, ali ADSL mi treba prvenstveno zbog toga da zaobiđem naplatu vremena dok sam na netu preko dial-up 56k modema, a što se tiče ograničenja download-a sa plaćanjem dodatnih paketa imam za to privremeno rješenje dok ne dođe povoljni brzi flat rate pristup preko optike (superbrzu downstream vezu od 4MBIT FLAT RATE preko telekomunikacijskog satelita smještenog na 33E bez heavy download ograničenja i za pristup plaćam 35 EUR=250 kuna preko zastupnika u HR TELES ISP-u koji se inače nalazi u Berlinu. Ovo nije usluga tipa Vodatel SATADSL koju previše košta, puca veza i ima ograničenja u prometu nakon 10GB-20GB prenesenih podataka. Inače se plaća općom uplatnicom na račun tipa iz Orebića nakon kojeg dobivate pristupne podatke i link za autorizacijski softver mailom. Sve detalje i forum na kojem možete saznati više informacija (od samog administratora) o ovoj usluzi imate na stranici www.zaro-informatika.com. Tko jednom proba skyDSL taj se više ne skida tako lagano sa njega, vjerujte mi)..
    Zadnji uredio dekoslav : 05-12-2005 u 12:26

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 8gb
    Operater
    Telje2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja baš nisam imao loših iskustava, pisalo je na netu da adsl nije dostupan za moj broj al sam označio da mi jave kad postane dostupan. Nazvali su me nakon tjedan, dva i rekli da je dostupan ako sam još zainteresiran. Bio sam naravno i odma sam telefonski rješio ugovor i za tjedan dana je sve bilo postavljeno...

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni su stigli u roku od 18 dana od podnosenje zahtjeva!!ne od onda kad su ga zaprimili nego kad sam ga poslala...
    a kaj je najbolje,u trenutku kad sam slala zahtjev uopce mi adsl nije bio dostupan...ali kad si dosadan i svako malo ides pitati jedno te isto i kad naucis imena svim opraterima dolaze ti odmah...samo da te se rijese...

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    htc desire, n5230
    Operater
    t-mobile & vip
    Godina
    43
    Bodovi
    12.963
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.963, Nivo: 27
    Bodovi: 12.963, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja evo čekam više od mjesec dana. ustvari prije mj dana sam podnio zahtjev ali tada mi adsl još nije bio dostupan, postao je dostupan prije oko tjedan dana ali još čekam.

pošto sam već u zagrebu imao adsl tamo sam čekao oko 2 mjeseca od podnošenja zahtjeva!

eto vidite kako me ide!
    t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zvijerka
    ja evo čekam više od mjesec dana. ustvari prije mj dana sam podnio zahtjev ali tada mi adsl još nije bio dostupan, postao je dostupan prije oko tjedan dana ali još čekam.

pošto sam već u zagrebu imao adsl tamo sam čekao oko 2 mjeseca od podnošenja zahtjeva!

eto vidite kako me ide!
    moj je stigao...
    18 dana sam čekao...
    inače, sad daju COMBO modeme

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vi bar dobijete adsl , a kod mene u haustoru u zgradi vec neki imaju i sad kad sam htio i ja - kazu na portalu da nisam u zoni gdje je dostupan , svaka im cast stvarno

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dekoslav
    Svi vi koji čekate ADSL previše dugo, a baš da ne živite u nekom selu (čitaj=pripizdini)
    ...ne vrijeđaj, selo nije nikakva "pripizdina"...

= Citat = Izvorno postao dekoslav
    I danas me ujutro (5.12) zove tehničar-dostavljač opreme i kaže da su dobili zapovijed iz samog vrha da povuku 150m kabela kroz cijelu ulicu (samo zbog mene hahaha)
    ...a kod mene je takav kabel postavljen još prije negdje 9-10 god. ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja bi volio zivjet na selu,sta ce mi tehnologija,kada izdjem iz kuce udahnem plin iz auspuha

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam se htio prijavit za DSL jos u rujnu, ali u mom kvartu nije bilo dovoljno prikljucaka. 25. 10. su mi javili da mi mogu sredit DSL, a 28. 10 sam dobio pismo da ce mi se netko javit u roku od 30 dana.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Nokia N8 + 2GB malih MB
    Operater
    VIP
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je stigao jučer i to 16 dana nakom zahtjeva! Sve sam se iznenadio
    Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM

dekoslav
    Guest
    Evo meni su konačno danas T-Comovci došli uvest taj nesretni ADSL (i to privremeno preko COMBO modema, a ne preko Siemensovog WLAN routera jer ga trenutačno nemaju kod sebe na lageru ) nakon punih 3 mjeseca čekanja zbog PCM smeća... I sad je jedini problem još u tome što se ne mogu spojit na adsl server jer sam uzeo preko Iskona i oni mi moraju autorizirat liniju prije (zvali su me samo na fiksni broj kada nisam bio kod kuće, a ne i na mobitel koji sam isto naveo kao broj za kontakt) nego što se mogu ulogirat sa svojim novim automatski izgeneriranim korisničkim podacima, a najbolje od svega toga je to što im korisnička služba za podršku radi samo od 8-20h umjesto 24h na dan kao kod T-Coma tako da ih sutra ujutro moram nazvat da mi to srede. Mislim, mogli su riješiti taj glupi i bespotrebni proces autorizacije na neki drugi način (npr. preko web sučelja ili automatski kao kod T-Coma kad tehničar osobno zove centralu da aktiviraju liniju), a ne da moraš čekat ko budala na njihov 1 poziv u krivo vrijeme .To samo potvrđuje činjenicu kako su totalno neprofesionalni i neorganizirani kao jedan od većih ISP-ova u HR.. Jedina pozitivna stvar u cijeloj toj priči je ta što sam na svu sreću uzeo preko Iskona dodatni promet, a ne sve skupa preko T-Coma tako da ću ipak na kraju dobit DVD/DivX player kao poklon kroz par dana (poštom pretpostavljam) premda sam predao zahtjev za ADSL prije njihove službene promocije koja je počela od 16.11..

Imao sam puno neprilika i mučenja svih oko sebe da konačno dobijem taj adsl i sad me na kraju dijeli još samo jedan mali korak do potpune neovisnosti od plaćanja Internet pristupa preko dial-up modema (inače odkad su mi maknuli PCM sada se uredno spajam brzinom od "impresivnih" 45.2 Kbps preko Vodatela, a prije je išlo maksimalno do 30.6 Kbps najčešće 29.2 Kbps).

KONAČNO IMAM ADSL LINIJU I TO JEDINI U CIJELOJ ULICI HAHAHAHAHA
    Zadnji uredio dekoslav : 08-12-2005 u 01:35

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sad ce da ekipa bude ljubomorna,ja bi na tvome mjestu dobro zakljucao vrata

dekoslav
    Guest
    Evo danas sam zvao Iskon službu za korisnike i u roku od 5 minuta aktivirali su mi račun i sad se normalno mogu spojit na adsl server. Brzina downloada mi varira između 50-60kb/s..

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno mi nije jasno zasto si tako komplicirao????Trebao si uzeti preko T-com, a ne Iskona!!!!Inako su cijene iste..a T-com je taj koji otvara slavinu i svi drugi moraju plesati kako T-com svira!!!!Ustalom sve ti je dosao spojiti T-comov teh.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. kasnjenje SMSova
    By Frost in forum Motorola
    Odgovora: 48
    Posljednji post: 13-03-2006, 22:43

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke