28. 10. sam dobio pismo od t-coma da ce mi u roku od 30 dana doc tehnicari i instalirat DSL, i jos uvijek nista od toga. Zvao sam sluzbu za korisnike i oni su slali nekakve pozurnice, od kojih nikakve koristi. Zanima me da li netko od vas ima slicna iskustva, te da li ima nacina da se to pozuri?

Odgovori uz citat
,ma ok ti je to,toliko si se napalio za adsl da kada dodje ces biti razocaran
) ako imate problematičnu liniju tj. spojenu preko jebenog PCM-a - uređaja koji kompresira tel. liniju degradirajući samu kvalitetu tako da na 1 žici mogu bit po nekoliko pretplatnika.. To se obično ne primjeti ako koristite tel. samo za razgovor (voice kanal), ali ako imate modem i spajate se ultra niskim brzinama od 28.8kbps do nekih 33.6kbps onda znate da vam je instalirana PCM kutija i da će te se dobrano načekat dok konačno ne dobijete adsl. Tek prije dva dana (u subotu) javio mi se tehničar koji je zadužen za postavljanje adsl modema, splittera, testiranje i aktivacije same veze sa svojim accountom preko laptopa i rekao mi da još dečki nisu povukli kabel i da bi on došao odamh da su ovi drugi obavili svoj dio posla. Meni je ponovno pukao film (ali ovaj put do kraja) i jučer zovem ja ponovno frenda iz T-com-a koji je rekao da će sve srediti.. I danas me ujutro (5.12) zove tehničar-dostavljač opreme i kaže da su dobili zapovijed iz samog vrha da povuku 150m kabela kroz cijelu ulicu (samo zbog mene hahaha) i da ću konačno sutra do 15h dobit taj jebeni ADSL i DVD/DivX player kao poklon.
Spašeni ćemo biti tek tada kada Optima Telekom u suradnji sa H1 ponudi Triple-Play uslugu za male pare (televizija-telefon-Internet) preko optike (premda sumnjam da će to bit povoljno i dostupno svugdje u samom startu) polovicom slijedeće godine.. Nadam se da će se sve to uskoro riješiti, jer po pitanju telefonije i Interneta mi stvarno zaostajemo za Europom i ostatkom svijeta i jednostavno zbog toga MORAMO (i puno drugih stvari da sad ne nabrajam) ući u jebenu EU

Bookmarks