mos si sam promjenit na netu na t-com-u korisnickim stranicama i za dan ti proradi.
Kao sto znate,kada nazoves 08009000,dobijes informacije...ali ja sam zatrazio promjenu brzine sa 768/128 na 1536/192,i kako kazu u roku od 48 sati ce biti promjenjeno..u redu,evo danas je 21.09 a ja sam jos na 768/128,zovem ja njih i kazem da mi se jos brzine nije promjenila,on mene pita za broj telefona i kaze mi da mi je brzina 1536/192 aktivna,ma kako moze biti aktivna kada se ja spojim na 768/128 i kada dl-am 80 kb's umjesto 160kb's,ja poludim...on meni kaze stvarno neznam di je problem biti ce da se krivo spajate,ja sam prasnuo u smijeh a on meni ugodan dan!
POULDIO SAM!
Za onoliko koliko im placam trebali bi da mi promjene brzinu u minutu a ne u 48 sati pa jos nisu...
ili je mozda problem do mene,jer oni kazu da je brzina aktivna a ja se spajam na 768...neznam kako....
![]()
![]()
mos si sam promjenit na netu na t-com-u korisnickim stranicama i za dan ti proradi.
Resistance is futile. You will be assimilated!
ma sta se cudis, pa to je t-com...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ako si na ugovoru od 12 mj,nemozes mjenjat brzinu ali mozes mjenjat kolicinu mb-a
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Meni su pak rekli nešto sasvim drugo: da možeš sam mijenjati brzinu.
evo ja sam morao zvati da mi je promjene,i jos nisam na novojn brzini od 1.5mbita a rekli su da je aktivna,pa sam ponovo zvao,pa su rekli kao da informacija jos nije dosla do centrale ili da jos u centrali to nisu namjestili,dakle ako pogledamo zvao sam ih 18.09 a danas je 23.09,kazu da to srede u 48 sati sto je 2 dana,evo ja cekam 5 i jos na istoj brzini,razocaranja nikad dosta,....
![]()
zvao sam ih opet prije 10 minuta i prijavili su kvar kazu da ce valjda to sutra sredit
O... pa njih treba gadno pritisnut. Dopuštaju si previše.
da previse....za te pare koje dajemo trebaju biti na raspoloaganju stalno..
ma valjda ce da to srede,jer sam prijavio kvar pa mi je reko ovaj u t-comu da ce me valjda ekipa nazvat da to sredi....![]()
e da,prijavio ja kvar danas je 8.10 a oni se jos ni javili,poslao sam im mail a oni su meni u mailu napisali ovo :
Postovani,
smetnja radu ADSL-a na Vasem tel. prikljucku prijavljena je i radi se na otklonu
iste. Telefonski cemo Vas kontaktirati nakon potrebnih tehnickih provjera.
Molimo Vas za strpljenje.
Srdacan pozdrav,
T-Com
ZA STRPLJENJE... -.-'
Strpljenja vise nemam,cak sam izgubio zelju za vecom brzinom![]()
a jesi zappeo kaj ti nije 768 128 dost?
nije mi dosta zbog pinga sa kojim igram,ping mi je 60-90,pa poludis sa time igrat -.-',a i t-com jednostavno previse sere..
Evo odlične ilustracije svega Služba za korisnike
problem je rijesen,nije promjena brzine prosla kod njih,zato mi je danas dosao tip nazvao centralu i sredio brzinu![]()
Ja sam trazio da mi smanje brzinu sa 1536/192 na najmanju.
Brzinu uredno promijenili u roku od 24 sata ali su jos sljedeca 4 mjeseca slali racune za brzinu 1536/192 !!!
Da poludis!!
I jesu ti vratili lovu?
Ja žalim što sam uzeo adsl, trebao sam čekati, pa uzeti kasnije kad se te cijene reduciraju. Kad mi istekne ugovor i ako se cijene ne smanje ili ne povećaju te pakete adios-adsl! Vraćam im opremu i doviđenja do boljih dana!!! Mislim kad pogledam dajem im 100kn mj za 512MB oh ispričavam se 768MB (ipak pola ti daju free) a troši se kao ludo, surfam i pogledam na kraju dana kolko sam stuko kad ono piše lijepo cca 50MB download i cca 12MB upload, reko t-com s*ebali ste me nasjeo samE i da napomenem treba izdržat cijeli mj. sa 768MB evo danas je 11 a ja već stukao preko 500MB huhhh... Mislim da ne mogu malo povećat te pakete ne vjerujem pa stvarno e, ko da im to što znači... A o uljudnosti da ne govorim, baš ih briga platit ćeš oćeš nećeš, kak se veli plati pa se žali... Flustrira me da tako pljačkaju ljude e, a mi ipak nasjedamo
nevjerojatno
Eh da kad su rekli da povećavaju brzine... joj kako sam sjeo kraj tv-a i nisam mogao vjerovati da su takvi ološi, povećaju brzine pa logično je da će ljudi više trošit i više plaćat račune aaaaa dođe mi da plačem
A jesam zabrijao ha? a štaš valjda nećete zamjerit
![]()
Seriously?
Nazalost nista nisi zabrijao....Meni je ista stvar....Slazem se s tobom u potpunosti. GADOVI !!!!! Cekam bolje ponude od konkurencije i nadam se da ce biti uskoro jeftinije.
Bilo bi super kad bi se svi dogovorili i bombardirali t-com adsl negativnim mailovimaIzvorno postao exotica
tj. kritikama uh to bi ih sigurno pokrenulo, a možda i ne bi
EDIT: Ma kakva konkurencija kad sva konkurencija pjeva kako t-com svira... Ništa bez nove infrastrukture (wimax)
Seriously?
e to je monopol a koliko sam cuo kroz godinu dana dolazi dsl2 pa ce diti i to nesto jeftinije
http://www.dnif.de
Bookmarks