Ima, WiFiHR ovdje...
Križevci su trenutno zakačeni na ZNet. Prek ZNeta bi trebali imati urednu vezu do WiFiHRa, a od nas dalje možete na sve što smo mi spojeni.
P.S. Trenutno te nema na Hubovima... ak se sjetim, pošaljem PM
S obzirom da sam spojen na wireless Križevci a koji je ujedno spojen sa nekim wireless udrugama iz Zg-a , zanima me dal ima ovdje na forumu netko da je spojen na sljedeće HuB-ove ili Wireless:
ZNET
WiFiHR
VGW
Savica.NET
SW
P.S. Inace i na wl-u mi je nick isto RS_BuRnOuT pa ak me di vidite javite se
Pozdrav!!! G RULES!!!!!!!!
Ima, WiFiHR ovdje...
Križevci su trenutno zakačeni na ZNet. Prek ZNeta bi trebali imati urednu vezu do WiFiHRa, a od nas dalje možete na sve što smo mi spojeni.
P.S. Trenutno te nema na Hubovima... ak se sjetim, pošaljem PM
Pa meni je komp celi dan spojen na wl , ak me slucajno vidis onda ; Send Private MessageSpoji se na 10.7.0.5 (hub od WLKŽ-a) tamo me sigurno ima!!! Vozdra!!!
nemam ja uopće rutu do tebe, 0 bodova od PMa
Onda ti neznam , ja sam spojen.Izvorno postao PaosMarsa
Imam rutu do ZNeta, dalje ne ide. S tvoje strane vjerojatno isto tako. Možda ti i možeš pingat nas, al povremeno. Sa Siskom ista stvar, već par dana nema rute... A ja sam slabo na ZNet Hubu ...
To mi malo cudno ak se ti spojis na ZNET i ja sam spojen na ZNET da me ne vidis!!! Daj danas odi na ZNET i pogledaj dal sam tamo , moj komp cijelu noc bude upaljen (valjda). Evo bas sad gledam i na ZNET-u ima svega 11 korisnika , ocito da se nekaj pošemurilo na ZNETU.
Bookmarks